Šta je novo?

Win 7 K9N Neo V2 drajveri

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Jel postoje cipset drajveri za K9N Neo V2 za win7?
Na msi sajtu ih nema...
Da instaliram cipset za vistu 32?
Ili ih ima, a ja ih ne vidim?

Uradi windows update sto ima naci ce i instalirati i to je dovoljno da masina radi kako treba, svi testovi pokazuju ocekivane vrednosti dakle sve radi kako treba.

Ima i onaj mali program ..... kako se beše zvaše, što automatski traži nove drajvere za win. Sam detektuje, nadje i skine.

Prvi utisak win 7 na mojoj masini.
Radi.
Onako... :/

Slova, tj grafika je malo mutnjikava...
Zvuk, kvalitet zvuka, uzas...
Imam dobar sistem u kuci kvad bi-wiring i znam kako treba da zvuci...

Aimp se koristi, ako se ukljuci ekvilajzer kao na xp-u kada dobijec cist definisan zvuk, ovde je sve mutno kao iz bureta...

Uzas... Cackacu pa cu da vidim, ali prvi utisak, uzas.
Instalirao sam 7 puno puta raznim ljudima, podesavao i to, ali tek sada primecujem u svom okruzenju poznatom... :(

ZVUK je UZAAAAASSSSSSSSSSSSSS.... Fuj!

Zlo.

Pu, bog ga prokleo :)
Gom trazi neki flash.ocx.
Bs player u saradnji a i bez saradnje ffd show-a nema sliku.
Pu.
Ima da se vratim na xp, nemam ja vremena da sedim i listam forume i net za resenje problema... Jbs ti ovo... :/

xaxaxa welcome to club.Imam w7 64bit na drugoj particiji uz XP na prvoj i mandrivu na trecoj.W7 mahom sluzi za pokazivanje i najslabije je posecen.Jer bo ko sto kazes nemam ja vremena da ganjam sta radi sta ne radi na w7.

@dr.tiristor
probaj km player netreba ti nikakvi kodeci za njega i radi na win7 100%
ja vozim w7 i radi ko singerica.....

win7 instaliran na preko 80 racunara, nikakvih problema ni na jednom.

p.s. ko jos pobogu koristi bsplayer??

Instalirao Win 7 na Asus p4p800-vm ploču, nema drajvere za zvuk, na netu ih nema takođe, ubacim originalni CD koji je stigo uz ploču, instaliram zvuk i radi ( a drajveri su samo za XP, vista nije postojala u to vreme )
Isto win 7 ne prepoznaje nvidiju 5200 ( ako se neko seća šta to beše ), stavio neke standardne drajvere, ali na wide monitoru od 22 inča ne daje rezolucije veće od 1280x1024, na nvidia sajtu naravno da ne postoje ni win 7 ni vista drajveri za nju, stavim detonatore 61,77, instaliraše se bez problema, sve radi super

Vrh Dno