Šta je novo?

win 7 i widescreen bug u igricama -_-

doggmania

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
390
Instalirao sam na laptopu windows 7 7227 ver. Stavio drajvere za graficku, instalirao counter strike, warcraft 3 i heroes 3 wog. I u sve tri igrice mi ostaje sa leve i desne strane prazan (crn) prostor. Rezolucija najveca koja moze da se stavi je 1024x768, ali opet trebalo bi da bude preko celog ekrana. Isto imam bug da mi secne slika u 2D sa najnovijim 186 drajverima, dok na 179 nisam imao nikakvih problema. Sta bi mogao da probam da namestim da imam normalnu 1280x800 rezoluciju ili da mi makar bude preko celog ekrana?

Za Warcraft 3 znam da ne podrzava wide screen rezolucije, ima na netu uputstvo gde moze u registry-u da se rucno unese rezolucija, potrazi to.

Ma meni je sa leve i desne strane prazno, to je najvise sto me buni. U 3 igrice koje sam probao.

Kako ti je podešen GPU scaling u Catalyst Control Centre-u?

2eq9hkz.gif

Ja ti gledam u "Moja mašina", a tamo piše 4870...
Pogledaj ipak u podešavanjima, moguće je da i Nvidia ima nešto slično.

Priznajem da se nisam udubljivao dok sam čitao, my bad 😀

Nisam znao sta da radim pa sam stavio 179 beta drajvere. Oni rade sasvim normalno, dok nVidijini najnoviji mi baguju samo tako te imam ovaj problem sa strane da mi racuna kao da je obican a ne widescreen, te mi trepne (sa donje strane krenu talacisi na .3 sekunde)...

Nazad
Vrh Dno