Šta je novo?

Win 7 Dupli ?

• Začetnik teme Začetnik teme aca85
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Bio sam reinstalirao win7,tj stavio drugu verziju i javlja mi se na pocetku boota,biranje izmedju dve "Win 7" >_> mada je to ne moguce ,jer stari win7 je izbirsan,naime ... imam 2 hdd ,i svaki po 2 particije,stari win7 je bio na 1.hdd na jednoj particiji,a novi sam stavio na 2.hdd na jednu particiju.Potom sam formatirao particiju gde je bio stari win... kako je onda moguce da me on pita za 2 win7? (iako ako izaberem onaj 2.win7 pri boot-u,dobijam odg.da nepostoji,sto i jeste slucaj) ???

Obrises i onu particiju od 100 mb, pa tek onda napravis novu sistem particiju.

Windows 7 manager ima opciju za brisanje drugog boota.

:wave::wave::wave:

jel ti se to svaki put javlja ili samo prilikom prvog podizanja sisteme.
meni se to pojavilo samo prilikom prvog podizanja sistema, posle se vise nije javljalo
a C sam formatirao.

Meni se ovo desilo i ako sam obrisao onih 100mb, Win7 je imao boot fajlove na D particiji a nije nikad bio tamo, cudno.

Windows 7 manager ima opciju za brisanje drugog boota.

:wave::wave::wave:

Aha,ok.Skinuo sam i nasao opciju "boot config" i tamo imam 2 boot lokacije C:/ i E:/ (a E,su mi igre o.0) i ja izbrisem boot na E,ali se on opet pojavi posle otvaranja i zarvaranja prog.Probao sam restart,opet isto,nista novo.

jel ti se to svaki put javlja ili samo prilikom prvog podizanja sisteme.
meni se to pojavilo samo prilikom prvog podizanja sistema, posle se vise nije javljalo
a C sam formatirao.

da svaki put,ako bi mi se samo jednom tj 1. javilo to,zasto bi pisao ovu temu o.0

Nazad
Vrh Dno