Šta je novo?

Win 3.1(1) download

Misha

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
649
dakle, zna li neko gde ima da se skine dotichni?

Misha je napisao(la):
dakle, zna li neko gde ima da se skine dotichni?

10*1.44 mb........win 3.11 (deseta disketa su neki alati za networking)
Imam na disketama. Ako ti treba, mogao bi da dodjes do mene da ih prekopiras (razumi moj strah da ih nekom pozajmim posto su mnogo rovite jer su stare oko 8 godina).

Pozdrav!

Re: Re: Win 3.1(1) download

luka.l je napisao(la):
10*1.44 mb........win 3.11 (deseta disketa su neki alati za networking)
Imam na disketama. Ako ti treba, mogao bi da dodjes do mene da ih prekopiras (razumi moj strah da ih nekom pozajmim posto su mnogo rovite jer su stare oko 8 godina).

Pozdrav!
pa sto ne bacis na cd? ja ih imam na disku vec 8 godina i strah me je da ga pozajmljujem da ne rikne slucajno :)

Re: Re: Re: Win 3.1(1) download

Miroslav je napisao(la):
pa sto ne bacis na cd? ja ih imam na disku vec 8 godina i strah me je da ga pozajmljujem da ne rikne slucajno :)

Ma nikako da stignem. Sve nesto danas, sutra........posto mi nisu na jednom mestu a sve me mrzi da idem samo po njih da bi ih narezao. Kada odem, obavezno zaboravim da ih uzmem i to ti je. Evo sad kad se ponovo pokrenula tema o 3.11 bas cu da odem prekosutra i da ih lepo narezem i mirna Backa.

Poz!

znachi nema na nekom warez sajtu?

nishta, onda cu te cimati Luka tokom sledece nedelje jer sam sada u nekoj frci...

pozdrav

P.S. jel ima shanse da mozda neko okachi to na net?

dedamrsoje je napisao(la):
h**p://www.btinternet.com/~woofgbr/

Ima cheers

E pa sad cu i ja da ga skinem i odmah da narezem......,)

jos samo da istestiram razlike izmedju windows-a 1.01, 1.03 i 2.03.......ili ako neko zna na sta je to licilo nek mi kaze...

P.S. Ako nista od ovoga ne upali....tu sam.

10x Dedamrsoje :) ...

ako neshto zashrkipi, cimnucu te Luka :mig:

luka.l je napisao(la):
E pa sad cu i ja da ga skinem i odmah da narezem......,)

jos samo da istestiram razlike izmedju windows-a 1.01, 1.03 i 2.03.......ili ako neko zna na sta je to licilo nek mi kaze...

P.S. Ako nista od ovoga ne upali....tu sam.
najpoznatiji, i najkorisniji od svih je windows 3. kasnije je valjda izasao 3.1 pa onda podrska za mreze, Win for Workgroups 3.11

Miroslav je napisao(la):
najpoznatiji, i najkorisniji od svih je windows 3. kasnije je valjda izasao 3.1 pa onda podrska za mreze, Win for Workgroups 3.11

Jeste, za ovaj Win 3.11 znam da je za workgroups......koristio sam ga dobrih 5 godina.....i tada sam se kleo da ga nikada necu menjati! ,) (to je bilo kada sam otkrio da mogu da menjam ikonice za shortcut-ove i mislio sam da je to bilo otkrice godine).. :p .......eh ta mlados' :ang:

E, bila su to divna vremena.....

nego, nemam pojma sta je sa ovima 1.0x. Odnosno, ne znam da li im se razlikuje GUI od 3.x?

Poz! :wave;

Nazad
Vrh Dno