Misha je napisao(la):dakle, zna li neko gde ima da se skine dotichni?
pa sto ne bacis na cd? ja ih imam na disku vec 8 godina i strah me je da ga pozajmljujem da ne rikne slucajnoluka.l je napisao(la):10*1.44 mb........win 3.11 (deseta disketa su neki alati za networking)
Imam na disketama. Ako ti treba, mogao bi da dodjes do mene da ih prekopiras (razumi moj strah da ih nekom pozajmim posto su mnogo rovite jer su stare oko 8 godina).
Pozdrav!
Miroslav je napisao(la):pa sto ne bacis na cd? ja ih imam na disku vec 8 godina i strah me je da ga pozajmljujem da ne rikne slucajno![]()
Misha je napisao(la):znachi nema na nekom warez sajtu?
dedamrsoje je napisao(la):h**p://www.btinternet.com/~woofgbr/
Ima cheers
najpoznatiji, i najkorisniji od svih je windows 3. kasnije je valjda izasao 3.1 pa onda podrska za mreze, Win for Workgroups 3.11luka.l je napisao(la):E pa sad cu i ja da ga skinem i odmah da narezem......,)
jos samo da istestiram razlike izmedju windows-a 1.01, 1.03 i 2.03.......ili ako neko zna na sta je to licilo nek mi kaze...
P.S. Ako nista od ovoga ne upali....tu sam.
Miroslav je napisao(la):najpoznatiji, i najkorisniji od svih je windows 3. kasnije je valjda izasao 3.1 pa onda podrska za mreze, Win for Workgroups 3.11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari