oko 1gb, zavisi sta instaliras, ali nikako vise od 1gb punKoliko otprilike treba mestu ovom OS-u?
meni je sve novije radilo, za stare ne znam, ali bi trebale kad se ukljuci compatibility modKako i koje igre rade pod njim?
LuxoR je napisao(la):Koliko otprilike treba mestu ovom OS-u?
Kako i koje igre rade pod njim?
Da li radi 3DS Max 5 i Quark 5?
Miroslav je napisao(la):oko 1gb, zavisi sta instaliras, ali nikako vise od 1gb pun
ja sam rekao da ne prelazi 1gb pun. dodji da vidis kako ja cistim winxp da ima oko 400mega i to je 100% funkcionalan 😉Misko je napisao(la):E pa moj je tezak 400Mb-a, naravno posle malo ciscenja.
LuxoR je napisao(la):Koliko otprilike treba mestu ovom OS-u?
Kako i koje igre rade pod njim?
Da li radi 3DS Max 5 i Quark 5?
LuxoR je napisao(la):ma otkud znam...
imao sam XP pro i sve lepo fino stabilno brzo, ali bilo je dosta programa/igara koji nisu hteli da rade (ne terajte me da pisem koji stvarno ne mogu da se sadaprisecam, bilo je pre nekih pola godine...)
trenutno sam na THPS3, NBA 2003, GTA III, Pocket tanks i Chicken Invaders 😀, od programa koristim bas intenzivno Quark5, Photoshop 7, Max 5, Macromedia studio MX, compactDraw (odlican je! ako na niste probali - obavezno), SoundForge 6.0 i ACAD 2002, ako bilo sta od ovoga ne radi, onda nista, ali ako znate da sve ovo moze 100% da radi, onda dajte ako neko ima instalacioni disk i po mogucstvu onaj SP2 ili koji je vec najskoriji...
kontakt: [email protected]
sa malim zakasnjenjem evo odgovora: multimedijalna enciklopedija Picaso, npr... na XPu radi u Win98 Compatibility mode-u...miha\zero je napisao(la):Ja jos uvek nisam naisao na parche softvera koje radi na XP-u a nece na W2k.
ZoNi je napisao(la):sa malim zakasnjenjem evo odgovora: multimedijalna enciklopedija Picaso, npr... na XPu radi u Win98 Compatibility mode-u...
miha\zero je napisao(la):Ja jos uvek nisam naisao na parche softvera koje radi na XP-u a nece na W2k. XP is a piece of DooDoo.
kUdtiHaEX je napisao(la):Windows 2000 radi SAVRSENO sa Qurkom - 4 ili 5 svejedno...(svakodnevno radim u 5tici oko 10 sati)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari