Šta je novo?

win 2k

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Koliko otprilike treba mestu ovom OS-u?
Kako i koje igre rade pod njim?
Da li radi 3DS Max 5 i Quark 5?

LuxoR je napisao(la):

Max radi odlicno, za Quark mislim da nebi trebalo da bude problema...

Re: Re: win 2k

Miroslav je napisao(la):
oko 1gb, zavisi sta instaliras, ali nikako vise od 1gb pun

E pa moj je tezak 400Mb-a, naravno posle malo ciscenja.

Re: Re: Re: win 2k

Misko je napisao(la):
E pa moj je tezak 400Mb-a, naravno posle malo ciscenja.
ja sam rekao da ne prelazi 1gb pun. dodji da vidis kako ja cistim winxp da ima oko 400mega i to je 100% funkcionalan 😉

LuxoR je napisao(la):

Quark 5 radi kao zmaj, a i nevidim ni jedan dobar razlog zasto ne bi radio.

ma otkud znam...
imao sam XP pro i sve lepo fino stabilno brzo, ali bilo je dosta programa/igara koji nisu hteli da rade (ne terajte me da pisem koji stvarno ne mogu da se sadaprisecam, bilo je pre nekih pola godine...)

trenutno sam na THPS3, NBA 2003, GTA III, Pocket tanks i Chicken Invaders 😀, od programa koristim bas intenzivno Quark5, Photoshop 7, Max 5, Macromedia studio MX, compactDraw (odlican je! ako na niste probali - obavezno), SoundForge 6.0 i ACAD 2002, ako bilo sta od ovoga ne radi, onda nista, ali ako znate da sve ovo moze 100% da radi, onda dajte ako neko ima instalacioni disk i po mogucstvu onaj SP2 ili koji je vec najskoriji...

kontakt: [email protected]

Windows 2000 radi SAVRSENO sa Qurkom - 4 ili 5 svejedno...(svakodnevno radim u 5tici oko 10 sati)

LuxoR je napisao(la):
ma otkud znam...
imao sam XP pro i sve lepo fino stabilno brzo, ali bilo je dosta programa/igara koji nisu hteli da rade (ne terajte me da pisem koji stvarno ne mogu da se sadaprisecam, bilo je pre nekih pola godine...)

trenutno sam na THPS3, NBA 2003, GTA III, Pocket tanks i Chicken Invaders 😀, od programa koristim bas intenzivno Quark5, Photoshop 7, Max 5, Macromedia studio MX, compactDraw (odlican je! ako na niste probali - obavezno), SoundForge 6.0 i ACAD 2002, ako bilo sta od ovoga ne radi, onda nista, ali ako znate da sve ovo moze 100% da radi, onda dajte ako neko ima instalacioni disk i po mogucstvu onaj SP2 ili koji je vec najskoriji...

kontakt: [email protected]

Ja jos uvek nisam naisao na parche softvera koje radi na XP-u a nece na W2k. XP is a piece of DooDoo.

ZoNi je napisao(la):
sa malim zakasnjenjem evo odgovora: multimedijalna enciklopedija Picaso, npr... na XPu radi u Win98 Compatibility mode-u...

Uf, aj da si rek'o Britannica ili Encarta... to koristi bas puno ljudi😀 ,)

Ja sam skoro instalirao WIN2000 pro, i neposresno po instalaciji (bez i jednog drugog programa) je zauzeo oko 600 MB. Inace, max radi odlicno.

miha\zero je napisao(la):
Ja jos uvek nisam naisao na parche softvera koje radi na XP-u a nece na W2k. XP is a piece of DooDoo.

Learn to speak english ver 8.0 kod mene nije htelo nikako na W2K

kUdtiHaEX je napisao(la):
Windows 2000 radi SAVRSENO sa Qurkom - 4 ili 5 svejedno...(svakodnevno radim u 5tici oko 10 sati)

A kada spavas onda ? Posto si u skoli 6h + 10h za quarkom, 1-2h na chatu, a verujem da trebas da jedes da odes i da se vratis iz skole...

To put it in 3 words Do not lie 🙂e

Mozda covek u kvarku radi od pola deset do pola11 🙂

Nazad
Vrh Dno