Šta je novo?

Win 2000 SP2 i SP3

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
Sad sam poceo malo da koristim Win 2000, pa me zanima sta se dobija instalacijom SP2 i SP3, da li vredi da skidam sa neta ?

TazDeVil je napisao(la):
Sad sam poceo malo da koristim Win 2000, pa me zanima sta se dobija instalacijom SP2 i SP3, da li vredi da skidam sa neta ?

Svakako vredi da ih instaliras. Nego, bolje bi bilo da si odmah uzeo u nekom CD klubu disk sa vec "ugradjenim" SP-om u instalaciju. Ovako ti je onda bolje opet da uzmes neki disk na kome je SP3 nego da skidas sa neta......

ZoNi je napisao(la):
mada, mozda je bolje da instaliras samo SP2, koji je popravio sve greske... kad instaliras SP3, ti dajes pravo(!) Windowsu da sam deinstalira(!!!) programe koji mu ne odgovaraju, ili cak da ti ne dozvoli(!!!) instalaciju neodgovarajucih programa!!!

Auuu, jeste. Taj microsoft i njihove Eule i gluposti......grrrrr. Mad.

A jel nesto ispravlja SP3, ili su samo stavili neke gluposti.

ZoNi je napisao(la):
mada, mozda je bolje da instaliras samo SP2, koji je popravio sve greske... kad instaliras SP3, ti dajes pravo(!) Windowsu da sam deinstalira(!!!) programe koji mu ne odgovaraju, ili cak da ti ne dozvoli(!!!) instalaciju neodgovarajucih programa!!!

Ja imam instaliran sp3 2 dana od kako je izasla zvanicna verzija i nisam imao nikakvih problema do sada...

Mogu ja da ti nareckam i SP3 za 2k i SP1 za XPPro ...
Ako si zainteresovan , javi ...

Oba skinuta sa MS servera !!!

TazDeVil je napisao(la):

Samo jedna digresija svaki novi SP sadrži predhodini. Dakle ako skineš SP3 ne treba ti SP2. U svakom slučaju toplo preporučujem SP3 jer stvarno Win2k radi ko podmazan sa njim.

Moje iskustvo je sledece: prvo sam na svez 2k stavio samo sp3 i dobio gomilu problea - explorer je pucao, masina se kocila UZAS! Onda sam instalirao opet 2k i stavio sp2 i sp3...stanje se popravilo ali nije biloono pravo.. Na kraju sam treci put stavio 2k sa svim Shit Packovima i radi odlicno bez gore navedenih problema...Sve zavisi od slucaja do slucaja...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Moje iskustvo je sledece: prvo sam na svez 2k stavio samo sp3 i dobio gomilu problea - explorer je pucao, masina se kocila UZAS! Onda sam instalirao opet 2k i stavio sp2 i sp3...stanje se popravilo ali nije biloono pravo.. Na kraju sam treci put stavio 2k sa svim Shit Packovima i radi odlicno bez gore navedenih problema...Sve zavisi od slucaja do slucaja...

Ako ti sam ti rekao jednom, rekao sam ti milion puta BATALI VIA+AMD 😀 😀

Veruj mi Vocko, moja sledeca masina ce biti Intel based🙂 Dotle cu se patim sa ovim...

Nazad
Vrh Dno