TazDeVil je napisao(la):Sad sam poceo malo da koristim Win 2000, pa me zanima sta se dobija instalacijom SP2 i SP3, da li vredi da skidam sa neta ?
ZoNi je napisao(la):mada, mozda je bolje da instaliras samo SP2, koji je popravio sve greske... kad instaliras SP3, ti dajes pravo(!) Windowsu da sam deinstalira(!!!) programe koji mu ne odgovaraju, ili cak da ti ne dozvoli(!!!) instalaciju neodgovarajucih programa!!!
ZoNi je napisao(la):mada, mozda je bolje da instaliras samo SP2, koji je popravio sve greske... kad instaliras SP3, ti dajes pravo(!) Windowsu da sam deinstalira(!!!) programe koji mu ne odgovaraju, ili cak da ti ne dozvoli(!!!) instalaciju neodgovarajucih programa!!!
TazDeVil je napisao(la):Sad sam poceo malo da koristim Win 2000, pa me zanima sta se dobija instalacijom SP2 i SP3, da li vredi da skidam sa neta ?
kUdtiHaEX je napisao(la):Moje iskustvo je sledece: prvo sam na svez 2k stavio samo sp3 i dobio gomilu problea - explorer je pucao, masina se kocila UZAS! Onda sam instalirao opet 2k i stavio sp2 i sp3...stanje se popravilo ali nije biloono pravo.. Na kraju sam treci put stavio 2k sa svim Shit Packovima i radi odlicno bez gore navedenih problema...Sve zavisi od slucaja do slucaja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari