Šta je novo?

Win 2000 final release

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Dopao mi je u ruke win2k final release. Kakava je to verzija i da li su tu ukljuceni SP1 i SP2??? pozdrav

Jel iz "domace radinosti" ???
He,he, dopalo se "majstoru" da dopise neki "komentar" 😀

Ne znam kako bi mogao da saznas sta je...studirajuci .cab po .cab, mozda ? meni se cini da je to nemoguce ako nema neki bas specificni fajl koji bi razlikovao obicni od SP1 i od SP2. Mozda su oni koji su imali razne instalacione diskove doticnog primetili neki takav...

Naravno teza ali verovatno pouzdanija varijanta je da ga instaliras i vidis version number ili odes na Windows Update, pa po ponudjenim updejtovima odmah vidis sta je i pitanju 😛

desnim klikom na my computer pa properties. pogledaj da li je neki service pack instaliran i koja je verzija sistema. koji je win2k? pro, server ili advanced server? datacenter server nije sigurno 😀

Miroslav je napisao(la):
desnim klikom na my computer pa properties. pogledaj da li je neki service pack instaliran i koja je verzija sistema. koji je win2k? pro, server ili advanced server? datacenter server nije sigurno 😀

U MYComputer Properties pishe: Microsoft windows 2000 5.00.2195
i nishta vishe... Na MS sajtu postoji online update samo za XP ali ne i za W2K ili mozda nisam pogodio pravu stvar???

septimus je napisao(la):
Dopao mi je u ruke win2k final release. Kakava je to verzija i da li su tu ukljuceni SP1 i SP2??? pozdrav [/QUOT

Neko mi se javio za disk W2K... neka posalje kontakt telefon na mail, no problem...

septimus je napisao(la):
U MYComputer Properties pishe: Microsoft windows 2000 5.00.2195
i nishta vishe... Na MS sajtu postoji online update samo za XP ali ne i za W2K ili mozda nisam pogodio pravu stvar???
Nisi potrefio...🙁
Ne trazis to na MS sajtu, nego Windows Update link treba da bude negde u Start meniju ili ako ne mozes tu da ga nadjes, onda u IE-u pod Tools.
Prvi put ce ti traziti da instalira razne stvari, slobodno klikni YES, onda ce ti skenirati Win i napraviti listu svega sto bi trebalo da se update-uje...

imas finalnu verziju, samo ti fali neki service pack, verzija jedan je 85 mega, dvojka je 103 mega...

Miroslav je napisao(la):
imas finalnu verziju, samo ti fali neki service pack, verzija jedan je 85 mega, dvojka je 103 mega...

Treba mu samo dvojka, posto dvojka sadrzi i SP1

znam da mu treba samo dvojka, ali reko da iznesem sve podatke, da ne kaze da nije bio obavesten 🙂 inace nocas sam sanjao da je izasao sp3. koja sam ja budala, sta sanjam?!?! 😀

Miroslav je napisao(la):
znam da mu treba samo dvojka, ali reko da iznesem sve podatke, da ne kaze da nije bio obavesten 🙂 inace nocas sam sanjao da je izasao sp3. koja sam ja budala, sta sanjam?!?! 😀

U prvoj polovini juna izlazi, provereno 😀

Imam Compaq-ov Final release sa SP2 ali...

Nece da mi butuje posto ne nalazi Compaqovu masinu ,ali ipak to je pravi original sa njegovim pravim registrovanim brojem,cudo ali steta nemogu da ga koristim,jedito da ga prerezem i ispravim boot.ini i izbacim te cd-cekove pa ce mozda da radi!!!!

Nazad
Vrh Dno