Šta je novo?

wildfire update OTA 1.37.405.1

benson

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2007
Poena
319
Ljudi ,pomoc.

updejtovao sam htc wildfire na ovaj build OTA 1.37.405.1

telefon mi je rootovan

i wifi nece da se startuje ,ima li neko resenje ?

ako ti je telefon rootovan ne radi update over the air, posle toga reci bye bye root_u

ako ti je telefon rootovan ne radi update over the air, posle toga reci bye bye root_u

Druze naravno da radi , da ne radi ne bih mogao updejtovati telefon na ovaj build.
A ja sam to uradio kao i vecina ljudi na netu .
Neki imaju problem sa wifi neki ne .

Je l' to neki novi update?
Meni ništa nije nudio posle onog malog update-a od pre nekog vremena.

Je l' to neki novi update?
Meni ništa nije nudio posle onog malog update-a od pre nekog vremena.

ja sam danas dobio notification o tom updejtu , pre njega je bio neki 1.25 cini mi se

nigde nisam nasao sta se udejtuje.

jel ti rootovan fon dandy ?

Wildfire je danas dobio OTA update na Froyo 2.2 :banana:

Opa, stvarno??
Meni onda kao po običaju update kasni :(

Sada sam manuelno proverio da li postoji update i skida se :)

auu koja je ovo glupost ,voice search nepostoji ,livewallpapers isto .

***, hardver je slab za to.
Za sada izgleda ok. Imam utisak da je telefon malo življi :)
Inače, dosta traje sam update, uključujući i onaj period kada samo stoji HTC logo.

***, hardver je slab za to.
Za sada izgleda ok. Imam utisak da je telefon malo življi :)
Inače, dosta traje sam update, uključujući i onaj period kada samo stoji HTC logo.

dada poprilicno traje.
nisam nesto primetio da se ubrzao system.

ali ne mogu da verujem da je toliko slab da ne moze wallpapers, a o voice searchu da nepricamo :(

Upravo sam apdejtovao na 2.2 OTA...i pokajao se:crash: Poruke su prestale da funkcionisu, tacnije svaka aplikacija koja pokusa da im pristupa prijavi force close. Morao sam da radim factory reset i time obrisem sve aplikacije sa telefona...:wall:

Upravo sam apdejtovao na 2.2 OTA...i pokajao se:crash: Poruke su prestale da funkcionisu, tacnije svaka aplikacija koja pokusa da im pristupa prijavi force close. Morao sam da radim factory reset i time obrisem sve aplikacije sa telefona...:wall:

titanium backup je cudo! :)

Meni sve radi :)
Imam utisak da sada manje gresim dok kucam, moguce je da su nesto menjali u tastaturi.

updateovan danas,sve radi,mozda je kao malo brzi,ili je to placebo efekat,mada ni ranije nije bio nesto spor.Samo sam se nadao da cu moci vise aplikacija da prebacim na SD,kad ono,moraju i aplikacije da podrzavaju to,tako da :wall:

Prilozi

• ss.jpg
    ss.jpg
    20 KB · Pregleda: 75
Definitivno je brži, primećujem na više mesta gde je ranije umeo opasno da zakoči.

Heh bar je resena dilema da i posle updatea na 2.2 Skype ne radi kako treba sto se tice glasa, pa jos samo da izbace update za skype a ne da se vade na android. :)

2.2 sljaka bas ok.

svejedno, update je bio sa eclaira, kada se pojavi root samo restoruje....

A sta da radim dok se ne pojavi root?! Bacim telefon u fioku jer radi sve osim telefona? Cak i da sam napraviio titanium backup na eclair-u ne bih mogao da ga restorujem nakon update-a na froyo jer nema root-a.

Back on topic: nakon factory reseta sve radi fino osim skajpa koji i dalje secka stravicno. App2sd je veliko olaksanje, a i wifi tethering je koristan. Ocekivao sam veci napredak u brzini, ali je on ispao jedva primetan. Stavise, tastatura laguje vise nego obicno.

Probao sam google maps 5 ali ne vidim nista od novih mogucnosti. Mape su i dalje bitmap, nema rotacije ni prema kompasu ni prstima, nema 3d naginjanja...

Previše očekuješ od hardverski poprilično limitiranog telefona.

morace ponovo neki custom rom da radi
ebes ti ovo .

sta sam sve mogao sa procesorom od 233 mhz , a ovo ne moze live wallpapers
ma daj.

Meni se usporio telefon :(, seckaju mi spotovi, ne leti mi kroz meni kao pre.. Čak sam neke aplikacije morao da reinstaliram jer je tražio force close.

Jel mogu nekako da se vratim na staru verziju?

p.s. izvinjavam se za dupli post

evo i ja sam odradio update i sve mi je ostalo kao i do sada sto se tice i poruka i instaliranih aplikacija ,a sad brzina mozda i jeste malo bolje ili je to iz glave , posto sam procitao ovde da je kao brzi !

Vrh Dno