Šta je novo?

WiFi termostat za plinski kotao

GenijeZR

Poštovan
Učlanjen(a)
21.08.2019
Poena
55
Moja oprema  
Mobilni telefon
84928944125
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Imam BIASI kotao, stariji model. Trenutni digitalni termostat se malo glupira pa bih da ga zamenim sa WiFi termometrom koji bih mogao da podešavam i kada nisam kod kuće.
Gledao sam ovde kod nas, ali i na Aliexpresu. Tamo vidim da postoje specijalizovani termostati za plinske kotlove, podno grejanje i grejanje na struju, tako da mi je tu sve jasno.
Interesuje me da li neko može da mi preporuči neki WiFi za plinski kotao i ako neko ima malo više iskustva da mi kaže na šta da obratim pažnju prilikom kupovine?

Imam BIASI kotao, stariji model. Trenutni digitalni termostat se malo glupira pa bih da ga zamenim sa WiFi termometrom koji bih mogao da podešavam i kada nisam kod kuće.
Gledao sam ovde kod nas, ali i na Aliexpresu. Tamo vidim da postoje specijalizovani termostati za plinske kotlove, podno grejanje i grejanje na struju, tako da mi je tu sve jasno.
Interesuje me da li neko može da mi preporuči neki WiFi za plinski kotao i ako neko ima malo više iskustva da mi kaže na šta da obratim pažnju prilikom kupovine?
Ovo i mene interesuje...isto imam neki Biasi gasni kotao(stariji model ali radi super) I neki obicni termostat takodje koni radi odlicno ali ja bih zeleo da mogu preko telefona da podesavam temp ako nisam kod kuce...i stvarno ne znam koji termostat da kupim.

Vrh Dno