Šta je novo?

WiFi ruter Asus wl-530gv2 problem

Mladen

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
650
Napravljena wifi mreza u kuci. Zakacen na adsl ruter, podesana enkripcija WPA i sve radi dobro dan-dva, nakon cega ne mogu da se zakacim na ruter. Vidim ga, pun signal, ali nece da se konektuje, ni sa mobilnog ni sa desktop kompjutera. Iskljucim ga iz struje, ukljucim ponovo i onda radi opet dan dva... Nesto od podesavanja nije dobro ili da nosim na reklamaciju?

Iskreno da ti kazem, ne znam sta moze da bude. Ja imam dva komada koji su slicno povezani i nemam nekih problema. Jedan komp je povezan direktno na adsl modem, jedan kablom na asusa a dva wireless. Ako se i zaglupi, zaglupi se jednom u tri meseca i redje. Ono sto je meni pravilo problem je sto su se svadjali dhcp na asusu i adsl modemu. Ako jedan iskljucim onda nista ne funkcionise. Resenje je bilo da ih stavim da dodeljuju adrese iz razlicitih opsega, Ne secam se ostalih podesavanja a nisam pored rutera da proverim. Sutra cu da ti kazem kako je kod mene podeseno pa probaj tako da ga podesis ili ako nekome nesto padne na pamet u medjuvremenu.,Poz

Dodeljuju se adrese iz razlicitih opsega. Fazon je da kad radi, sve radi odlicno. Kad se zaglupi nece nista da se konektuje na njega. Uradio sam upgrade firmwarea, isti problem...

Iskreno nemam predstavu sta mozes da uradis. Mogu da ti okacim moja podesavanja ali ne znam koliko ce da ti pomognu...

Poz

Vrh Dno