Šta je novo?

WiFi ima, a nema

gillonio

Cenjen
Učlanjen(a)
21.10.2011
Poena
170
U pitanju je acer v3771g i tp link wr9411 nd. Pre 10 tak dana su poceli prvi problemi. Ukljucim racunar i nemam internet 10 tak minuta pa se pojavi. Sada ne mogu uopte na internet preko racunara. Ukljucim racunar i prikaze mi moju mrezu na koju se kaci automatski i daje zuti trougao. Isao sam na troubleshooter, on detektuje problem odradi sta treba i tamo mi je pisalo problem with wireless adapter or acces point i wifi does not have valid ip adress. Pri tom u kuci postoji taj wifi signal koji drugi aparati normalno koriste . I ne mogu preko racunara da pristupim onoj web adresi gde podesavam ruter.
Zanima me da li mogu nekako da to sredim ili je u pitanju riknjavanje mrezne kartice ili kako se vec zove u samom racunaru.hvala

Digni neki linux i radi na njemu par dana. Ako se ponovi problem, znaš šta je. Imao sam 2 takva problema sa laptopovima nedavno i u oba slučaja je bio neispavan wifi na laptopu. Rešenje je bilo kupovina USB wifi dongle-a.

Probao uskljuciti,ukljuciti TP Link? Da li se onda desava da ne moze dobiti ispravne IP parametre?
Imao sam i ja skoro, par novih HP-ova, sa delimicno , neispravnim wlan karticama, ali se manifestovalo sa dial-up brzinom download-a [mislim na nekadasnji modem 56k-:D]..
pozz

Gasio tp, gurao kabl direktno iz modem u komp i nema mreze. Medjutim posle recimo pola sata se pojavila,kao da komp nesto radi u pozadini i kada se namesti da pusti net. Bas mi nista nije jasno. Sve mi ukazuje na hardwere , ali kako onda ukljuci net posle pola sata?

Odradi novi OS i instaliraj drajvere, verovatno si zapatio neku gamad sa Net-a pa ti prave problem. Imao sam isti problem sa mojim Lenovo T450 i Intel Wifi mreznim adapterom u njemu. posle reinstalacije sve radi kao sat

Ja imam sličan problem sa Medion laptopom. Instalirao windows 7 pa windows 10 i neće. Na kraju zamenim wifi karticu, i opet neće. Šta da radim? Jel mi možda ploča otišla?
Inače laptop radi kao zmaj.

Ja imam sličan problem sa Medion laptopom. Instalirao windows 7 pa windows 10 i neće. Na kraju zamenim wifi karticu, i opet neće. Šta da radim? Jel mi možda ploča otišla?
Inače laptop radi kao zmaj.

Imas precicu na tastaturi za Medion laptop Fn i neki od f tastera, ili imas na laptopu prekidac koji mozda nisi ukljucio

Napisi model Medion Akoya ako ti nije problem

Start, run, cmd : ipconfig release. Ako ne uspe okacicu kasnije program za kompletan reset svih mreznih adaptera u kompu, nadam se da necu zaboraviti.

Sent from my Coolpad E501_EU using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno