- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185
Treba da mi stigne ploča za novu konfiguraciju koju sklapam, ima sve što mi treba (i više od toga), ali nedostaje WiFi/BT koji mi je neophodan.
Znam da mogu sve da rešim sa nekim dongle-om, ali bih želeo da instaliram karticu i to rešim na elegantniji nčin.
U pitanju je ova ploča:
A evo šta piše za WiFi/BT:
"1 x M.2 (E Key) Socket : Supports 2230 type Wi-Fi & Bluetooth module and Intel CNVi"
Koliko sam pročitao, Intel CNVi ima podršku za nekoliko različitih modula (ne može svaki), pa tu mora da se vodi računa:
www.intel.com
Moje pitanje je da li ovo ima da se kupi kod nas negde ili moram da naručujem preko eBaya, pa da čekam 2 meseca da stigne?
Znam da mogu sve da rešim sa nekim dongle-om, ali bih želeo da instaliram karticu i to rešim na elegantniji nčin.
U pitanju je ova ploča:

Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers
Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc.
www.biostar.com.tw
"1 x M.2 (E Key) Socket : Supports 2230 type Wi-Fi & Bluetooth module and Intel CNVi"
Koliko sam pročitao, Intel CNVi ima podršku za nekoliko različitih modula (ne može svaki), pa tu mora da se vodi računa:

What Are the Intel® Integrated Connectivity (CNVi) and Companion...
Explains the Intel® Integrated Connectivity using CNVi and a companion RF module.

Moje pitanje je da li ovo ima da se kupi kod nas negde ili moram da naručujem preko eBaya, pa da čekam 2 meseca da stigne?