Goran M
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.11.2010
- Poena
- 159
Pozdrav svima! Imam mali problem i dobro bi mi došla pomoć nekog ko se razume u tematiku wifi-ja i povezivanja/korišćenja istog. Trenutno sam sa porodicom na letovanju u Tunisu u hotelu koji ima besplatan wi-fi. I ja i supruga možemo da se konektujemo sa našim telefonima bez problema, s tim što ja sa mojim (HTC One) imam internet dok ona sa njenim (HTC chacha) nema. Znači konektuje se, pokazuje pun signal wi-fi, ali ne može da koristi ni skype, ni face, viber, browser... Jednostavno nema pristup netu. Kod mene radi savršeno, ruter im nema nikakvu lozinku, znači povežeš se i surfuješ.
E tu počinju moji problemi, gospodja neće da koristi moj telefon iz "principa jer sam sebi uzeo pravi a njoj ostavio staru krntiju", gunđa po ceo dan i nervozi itd...
Molim za bilo kakav savet za rešenje problema a da on ne uključuje menjanje njenog telefona ili menjanje žene
Hvala unapred!
E tu počinju moji problemi, gospodja neće da koristi moj telefon iz "principa jer sam sebi uzeo pravi a njoj ostavio staru krntiju", gunđa po ceo dan i nervozi itd...
Molim za bilo kakav savet za rešenje problema a da on ne uključuje menjanje njenog telefona ili menjanje žene
Hvala unapred!
Poslednja izmena: