Šta je novo?

Wi-Fi na Vivazu?

7euffel

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
240
Pozdrav,
interesuje me zašto na telefonu Vivaz U5i, ne mogu da se konektujem na Wi Fi. Da vam pojasnim, uglavnom dođem na pola metra od rutera, fino odaberem opciju konekt, zatim ukucam sigurnosni kod, sve ok, i tada mi ispise da se telefon uspio konektovati. E sad, cim udjem na neki servis na telefonu, koji imam instaliran npr. JuTub sve fino, pita me preko koje konekcije hocu da se konektujem ja "opet" odaber preko wifi, i opet sve potvrdno ima cak i znak na vrhu na kojem se jasno vidi da je konektovan.

E, sad se javlja problem, cim ukucam nesto u search box i probam otvoriti, odjednom izbaci da je mreza pukla, i prebaci mi se na 3g net od provajdera (m:tel) i tada otvori stranicu koju sam ukucao u seach box i pocne da mi skida kredit .

Da li je neko upoznat sa ovim problemom? Hvala.

Imaš druge uređaje koji idu preko WiFi? Koji ruter je u pitanju?

Pošto kod sebe u stanu nemam WiFi, konektujem se kad sam u školi ili nekom baru koji ima besplatan ili wifi sa poznatom sifrom, nebitno. Uglavnom mislim da nije do tog školskog rutera jer pored mene konektovano je još dosta ljudi koji nemaju problema sa tim. Uglavnom ruter je Linksys WRT54G2-EE .

Sa svim mrežama imaš isti problem?

Uglavnom, kad je bolji signal uspije telefon da se konektuje, ali veza pukne cim udjem na internet. dok kad je slabiji signal samo ignorise tu mrezu, tj. ona mi je vidljiva u pretrazi al kad probam da udjem na nju, odmah me izbaci.

EDIT~Sad cu mu odraditi backup i reinstall sistema, pa cu da vidim mijenja li se ista.

Poslednja izmena:
Vrh Dno