Šta je novo?

Who is the manufacturer of your Geforce?

Aponen

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Evo jednog interesantnog glasanja na www.guru3d.com, ne bi bilo lose da se i ovde postavi jedan takav poll!

ABIT 189 2.97 %
ASUS 1077 16.94 %
Creative 415 6.53 %
eVGA 101 1.59 %
Gainward 545 8.57 %
Gigabyte 48 0.76 %
InnoVision 162 2.55 %
LeadTek 788 12.40 %
MSI 639 10.05 %
Sparkle 77 1.21 %
VisionTek 877 13.80 %
Hercules 352 5.54 %
ELSA 293 4.61 %
PowerColor 89 1.40 %
Prolink 108 1.70 %
Other 596 9.38 %

TOTAL 6356 100.00 %

Aponen je napisao(la):
Evo jednog interesantnog glasanja na www.guru3d.com, ne bi bilo lose da se i ovde postavi jedan takav poll!

ABIT 189 2.97 %
ASUS 1077 16.94 %
Creative 415 6.53 %
eVGA 101 1.59 %
Gainward 545 8.57 %
Gigabyte 48 0.76 %
InnoVision 162 2.55 %
LeadTek 788 12.40 %
MSI 639 10.05 %
Sparkle 77 1.21 %
VisionTek 877 13.80 %
Hercules 352 5.54 %
ELSA 293 4.61 %
PowerColor 89 1.40 %
Prolink 108 1.70 %
Other 596 9.38 %

TOTAL 6356 100.00 %
cool, ali to pod jedan zavisi od trzista i ponude, kod nas bi pobedio sugavi eagle :)

Dobra ideja da i mi napravimo nesto slicno. Ja imam Elsa-u

Moj proizvodjac je Ostalo. :)
Odnosno Eagle.

Ramone, ne znam zasto vredjas Eagle. Ne biju oni po usima ljude da kupuju njihove kartice, vec ih ljudi kupuju sto nema bolje za te pare. Ja imam 15" i nista mi ne bi znacilo da dodam 30 evra vise za karticu iste brzine (razlike 5% u vrh glave) od nekog renomiranog proizvodjaca. Razliku u slici ne bih primetio (zbog velicine monitora) a ne bavim se overklokovanjem. I ajde ti onda meni reci sto bih ja kupovao Asusa? Zbog 5% brzine. Na trzistu svaki proizvod nadje svoje mesto. Zasto velicate neke firme, kad su im proizvodi preskupi. Jesu oni kvalitetni, ali ne toliko koliko su skuplji.

Maksimizacija korisnosti uz minimizaciju cene - to je moj moto. I ne kupovati ono sto ti nije potrebno (ATA133, 64MB rama na MX400 i druge "retromutogene generatore")

Hehe jasno se vidi da je ovo americko trziste cim gospodari Visiontek a odmah za njim je LeadTek :)
Ne bi bilo lose da na benchu bude anketa kao za ploce pa da vidimo kakvo je stanje kod nas

Laza je napisao(la):
Odnosno Eagle.

Ramone, ne znam zasto vredjas Eagle. Ne biju oni po usima ljude da kupuju njihove kartice, vec ih ljudi kupuju sto nema bolje za te pare. Ja imam 15" i nista mi ne bi znacilo da dodam 30 evra vise za karticu iste brzine (razlike 5% u vrh glave) od nekog renomiranog proizvodjaca. Razliku u slici ne bih primetio (zbog velicine monitora) a ne bavim se overklokovanjem. I ajde ti onda meni reci sto bih ja kupovao Asusa? Zbog 5% brzine. Na trzistu svaki proizvod nadje svoje mesto. Zasto velicate neke firme, kad su im proizvodi preskupi. Jesu oni kvalitetni, ali ne toliko koliko su skuplji.

Maksimizacija korisnosti uz minimizaciju cene - to je moj moto. I ne kupovati ono sto ti nije potrebno (ATA133, 64MB rama na MX400 i druge "retromutogene generatore")
Hm, nisam bas hteo da vredjam Eagle :) . U sustini si u pravu, treba traziti sto bolje performanse za sto manje para, siguran sam da nas je vecina u tom fazonu, medjutim hteo sam da skrenem paznju na kvalitet koji je nama ovde ponudjen, odnosno koji nije ponudjen, ovde se uglavnom nalaze lose serije nekih proizvodjaca, vec mnogo puta dokazano.

cile je napisao(la):
Hehe jasno se vidi da je ovo americko trziste cim gospodari Visiontek a odmah za njim je LeadTek :)
....................

Hm, ja koliko vidim, na listi gospodari Asus pa tek onda ostali...

leksa je napisao(la):
Hm, ja koliko vidim, na listi gospodari Asus pa tek onda ostali...

Au.... prevideo sam to :( izvinjavam se...

Ali opet, recimo Visontek kod nas ne moze uopste da se kupi...

A zanimljivo je da nema ni sume (mislim jeste Srbija bogata sumama, ali znate na sta mislim :)) eVGA i tako jos nekih ne top class ali sasvim pristojnih proizvodjaca

Laza je napisao(la):
Odnosno Eagle.

MOJ COVEK:)

Msi gf3 ti200 vivo.

ja bi stavio voodoo :D (nemoraju svi da furaju gforce

Nazad
Vrh Dno