Šta je novo?

Wherl is it? ili ti Sta sada na Mac-u

widuljewic

Cenjen
Učlanjen(a)
22.01.2011
Poena
154
Ne znam zbog cega ali prosli put kada sam postavio post nije se nigde pojavio..... u koliko sam ja pogresio sory Admin :)

Elem.... imam veliku kolikciju diskova na kojima je sve i svasta od slika.. do programa muzike i..... ama bas svasta....... do skora sam na Win platformi koristio program Wherl is it?, koji je radio super kada narezem disk pokrenem njega on skenira ceo disk i napravi mi virtualnu kopiju imena fajlova i gde se nalaze...... kada hocu nesto da nadjem... pokrenem njegov search i on kaze na tom i tom disku u tom i tom folderu...... da li mozda neko od vas zna za neki Prog na Mec-u koji radi isto ovo.....

Mozda bi ti Disk Tracker mogao zavrsiti posao. Probaj pa javi da li ti je to ok ...
Pozdrav

Nisam koristio WhereIsIt, ali, ako sam dobro shvatio, tebi je potreban software za katalogizaciju diskova. Na Macu imaš DiskTracker koji služi ovoj nameni.

Pozz

EDIT: Vidim da me je bekurgato "pretekao".

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima ali sam naleteo u medjuvremenu na CDFinder ..... upravo radi istu stvar, jedino me boli dusa sto sada moram opet da skeniram 350 i kusur dvd-a,.... savrseno resenje bi bilo da se WhereIsIt? pravi i za OSX... ali nista od toga...... takodje sam trazio i aplikaciju koja postoji i za Win i OSX da lepo proskeniram sve DVD-e u PC-u posto mu je DVD-Rom i ovako pri kraju zivota :)

Bilo bi super da postoji neki program koji ti daje i preview fajla prilikom pretrage.

E pa CDFInder bas to i radi..... mislim.... ako je slika ili film.... napravi ti mali Thumbnail.... a i ima zilion podesavanja kako sta da skenira i da arhivira..... a posttoji i verzija za win.... :) tako da cu da izakam ovaj stari DVD-Rom... i to je to

Jos jedan glas za CD Finder..Odlicna aplikacija..Veoma slicna Where Is It-u ..

Nije frka vise..... CDFinder odradjuje bolje posao nego wherl is it?.... steta sto nisam znao za njega i dok sam bio na Win-u

Ja sam imao isti problem, i zbog toga (i online bankinga) instalirao XP preko virtuelne mashine, a onda su divx i dvd zastareli, a Windows softver mi vise nije trebao pa su mi i Whereisit spiskovi postali nepotrebni :)

Vrh Dno