Šta je novo?

Where is it? pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Ako stavim novi cd key na stari, da li će katalozi biti u redu? Sada testiram sa piratom ali kupujem uskoro samo da znam dokle mogu da idem ovako, pošto imam dosta posla pa da završim što pre.

Napravi backup kataloga pre nego sto probas.

Mislim da ne bi trebalo da bude problema. Do sada sam razlicite kataloge otvarao razlicitim verzijama programa sa razlicitim kljucevima.

Moja dva drugara su razmenjivali kataloge i otvarali ih na razlicitim verzijama, tako da treba da radi.

takodje nisam imao problema

Imam dva odvojena kataloga tipa katalog A i katalog B (dva shorcut-a na desktopu). Da li je moguce da ih spojim u jedan file i kako da nebi pokretao jedan pa zatim drugi prilikom pretrage? Trazio sam po opcijama tako nesto ali bezuspesno. Prvo sto sam pokusao je iz kataloga A da otvorim katalog B i save as ali dobijem snimljen B.

Options - General Settings - Catalogs - pa označi: Autoload specified catalogs i samo mu onda daj putanju do prvog pa do drugog i učitavaće oba 😉

Cek ako sam dobro shvatio tada ce kada kliknem na prvi katalog otvoriti se i drugi automatski? Podesio tako ali nista od toga..?

Imam dva odvojena kataloga tipa katalog A i katalog B (dva shorcut-a na desktopu). Da li je moguce da ih spojim u jedan file i kako da nebi pokretao jedan pa zatim drugi prilikom pretrage? Trazio sam po opcijama tako nesto ali bezuspesno. Prvo sto sam pokusao je iz kataloga A da otvorim katalog B i save as ali dobijem snimljen B.

Autoload open catalogs from previous session.

Mozes i da prevuces sve iz desnog prozora u levi.

Nazad
Vrh Dno