Boss je napisao(la):
Skinuh ovu verziju i kuci mi radi OK, ali problemi nastaju na poslu gde imam permanentnu vezu sa internetom, posle 2-3 sekunde od profesional verzije predjem u neregistrovanu ! Daj dajte neki link ka nekoj verziji koja nema ove probleme.
Hvala unapred cheers
Verzija 3.03b provereno moze da radi na internetu (ako ima vise izdanja 3.03 verzije - a ima!!! -onda ova gore navedena tvrdnja ne vazi za sve vec samo za v3.03b jer nisam proveravao sve podverzije od v3.03)
Shareware 303b koja ima exe fajl iste velicine kao onaj koji provereno radi moze da se skine sa:
ftp://ftp.download.com.cn/pub/new_tools/where303b.zip
(provereno funkcionalan)
ili sa:
ftp://166.111.168.6/Software/FileManipulation/Misc/WhereIsIt/3.03b/where303b.zip
ftp://203.93.111.138/pub/utilities/Shell/where303b.zip
ftp://flyfox.bingle.org.cn/pub/Disk.../WhereIsIt/where.is.it.v303b.Cr/where303b.zip
(mozes proveriti da li rade)
Ostalo vidi na astalavisti.
Ako hoces da eksperimentises
Odes na:
h**p://bingle.pku.edu.cn/scripts/ftp_search.exe?cdtype=EN&word=where303.zip
To je bot, masina za pretrazivanje. Izlistace ti 5 pogodaka za v3.03. Drugi i treci link rade, ostali ne. (sa prvog skine fajl koji ne valja, a 3 i 4 su mrtvi). Ta dva koja rade su razliciti tj. njihov exe fajl nije iste velicine, niti je isti kao kod 303b verzije.
Pa probaj. Mada onaj link za 303b i astalavista bi trebali resiti sve probleme koji se ticu where is it-a, ali ovaj dodatak pisem ako ne resi ili ako hoces da eksperimetnises za raznim verzijama. Budici da ces je koristiti na poslu ne zaboravi da ubrzo dolazi legalizacija softvera koji se koristi u biznis svrhe (citaj - na kompjuterima po firmama). Koliko znam autor ima i besplatnu - lite verziju programa.
ako ukucas u prozor za pretrazivanje "where3*" (bez navodnika, izlistace ti sve shareware verzije od whereisit koje ima i bazi - a ima ih dosta.