Šta je novo?

WHEA_UNCORECTABLE_ERROR problem na win 10

dowlamen

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poena
169
jutros igram cs 1.6 i popijem bsod sasvim iznenada!!! evo imam sliku sa onog bsod revjua ,ja sumnjam da je memorija problem? win 10 upgrade sa win 7 64 bit

gledao sam po netu i nailazim na razna objashjenja ,mislio sam da je do drivera problem ili mozda do biosa ploce!!! ali bios je flesovan poslednji koji ima na sajtu,driveri su svi up to date!! a memorija mi je jedan pin spaljen i tako radi duze vreme vec ali danas izgleda da je bacila dump!!! sta vi mislite !! do cega je???

Screenshot_1.png

IMAG0062_BURST001.jpg

Screenshot_2.png

evo sta mi je izaslo kada sam analizirao pomocu programa whocrashed!!!

zna li neko sta moze biti ovo i kako da ga fix

za divno cudo oba stapa su prosla test Windows memory diagnostic tool i nema errora!!! dal bi pomogla clean instalacija win 10 jer je ovo upgrrade sa win 7 verzija
bxp28r
da mi se bsod vise ne desava!!! da napomenem sve mi je na stock podesavanjima jer dok sam jurio klok i5 2500k isto me je bsod zaustavljao na 4.4 ghz i sve sam sumnjao na memoriju jer su temperature bile ok!!! ne znam sta je problem i zasto mi opaljuje random bsod zaista retko ali me nervira!!!

Definitivno je ram memorija problem! Cim stavim drugi stap odma bsod! Sad sam na samo 8 gb rama! A garancija ce biti muka sa gigatronom!

Nazad
Vrh Dno