Šta je novo?

Whatsapp pozivi

mihailodj

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2014
Poena
70
Pozdrav ljudi , cuo sam da whatsapp uvodi pozive ,pa zelim da znam dali ih je neko od vas dobio ? Ja jos uvek nisam ,pa me zanima sta bi trebalo da uradim da bi ih dobio

Treba da te nazove neko ko ima tu opciju. Neka vrsta invitea. Kada te nazove i ti se javis, imat ces i ti.

Hajd' nek me neko nazove, da aktiviram i ja da budem moderan :D Ko se javi poslacu broj na PP.

Нема више. Испуњена квота. Ја сам пар бројева успешно активирао, а затим сви остали без успеха.
Више среће други пут.

^ Takodje. Vise ne mogu drugima da aktiviram WA, verujem da sam imao 5 aktivacija. Nisam znao za kvotu.

Hajd ko ima viska pozivnica nek se javi u PP za broj, necu da cimam one strance na XDA :)

Pozivi za aktivaciju WA Call opcije i dalje ne rade, dalje aktivacije stopirane su do daljnjeg.

28. marta će opet opet biti moguće aktivirati, video sam ovu info na dvadesetak mesta na xda

Serveri su otvoreni od jutros, ne znam kada će biti zatvoreni

Izgleda da su sada svima uveli pozive. ja ih imam i na telefonu i na tabletu , a video sam da ima i kod prijatelja .... :)

Uveli, ali kvalitet poziva je uzas. Cuje se eho, dosta kasni zvuk kada se prica. Ima oni jos tu da peglaju, da dodje u neku normalu.

Meni je fenomenalan kvalitet ali stvarno dosta kasni zvuk, oko 2 sec.

Viber calls za klasu bolju. Jesmo qcu za usi spali, kad Viber kolo vodi. [emoji108]

Vrh Dno