Šta je novo?

whatsapp ili viber za PC windows

petar.ostoja

Cenjen
Učlanjen(a)
08.08.2012
Poena
170
Zna li neko postoji li ovako nesto za windows 8.1 (moze i 7)?
Cisto da postoji mogucnost dopisivanja (chata) izmedju korisnika za PC-em i korisnika mobilnog telefona (android, WP)?

Вајбер одлично ради.

Eee super, hvala snaso sam se za viber. Nego da li postoji mogucnost da se ima Viber na PCu ako ga nemam na telefonu (tj onaj ko ima ciglu)

Eee to jeste kvaka, ne salje ti putem SMS-a vec kao viber poruku, pa ako nemas viber na tom broju neces ni videti poruku :(

Ima i druga kvaka. Mora da pokupi kontakte sa telefona. Ne možeš ručno da ih dodaješ u viber.

E to jeste. Izgleda da jedino tako prikuplja kontakte, preko postojeceg viber profila na telefonu.
A zna li neko moze li se ovo (bez smart telefona) odraditi sa whatsapp-om?

Treba ti viber na telefonu samo tokom aktivacije, zbog te poruke i da bi povukao kontakte, posle radi samostalno.

Eee super, hvala snaso sam se za viber. Nego da li postoji mogucnost da se ima Viber na PCu ako ga nemam na telefonu (tj onaj ko ima ciglu)
Pozajmis android telefon na 5 min ako si u mogucnosti. Prebacis tvoju sim karticu u android telefon i instaliras viber na pc.

E pa tako jedino, valjda moze i sa WP posto nemam u blizini ni jedan android :d

Pozajmis android telefon na 5 min ako si u mogucnosti. Prebacis tvoju sim karticu u android telefon i instaliras viber na pc.

i kad u PC pokrenes viber imas sve kontakte iz pozajmljenog telefona i eventualno neke tvoje ako si ih drzao na kartici. :d

Koliko vidim jedino resenje za viber jeste da sve svoje kontakte ubacim u neciji smart telefon i onda se povezem sa SW na kompu. A ima li neko jednostavnije resenje za whats app?

Ima, kupiš smart telefon :p

Instaliraj BlueStacks na PC-ju pa ces tako simulirati Android telefon, a tu instaliraj Viber preko Play store-a.

Ima, kupiš smart telefon :p
Iskreno sam se nasmejao ovome, ali nije za mene vec za osobu koja zna da koristi iskljucivo ciglu, smartphone+touchscreen=deadphone :d

sto bi instalirao vajber preko play storea kad ima standalone za pc.
uostalom, bluestacks jede gooomilu resursa... valja ga izbegavati.
Probao sam ali nesto nije htelo da sljaka, radi i ovako OK doduse sa ogranicenim kontaktima

Probao sam ali nesto nije htelo da sljaka, radi i ovako OK doduse sa ogranicenim kontaktima

samo ukljuci viber na mobu i na kompu u isto vreme. odradi sinhronizaciju onda. i poruka i kontakata. ako nisu istovremeno ukljuceni, mogu da se sinhronizuju samo poruke, ali preko kontakata sa kojima si kucao, ako su oni online :)
ja stvarno nisam imao problema, koristim ga ~1god., jedini problemi su bili kad pukne viber per se, ali tad ne radi ni na mobu.

Nazad
Vrh Dno