Šta je novo?

What video game system should I own ?

Jesi ovo ti pravio? ;) Aj da je neki kredibilan izvor pa da zasluzuje temu, ovo neki PC geek napravio i stavio na sajt, pa je kao smesno, sta :)

Hahah :D cela 3 minuta je trebalo da se pojavi defence force ...nesto ste se ulenjili:D

Borise, ovo je ocigledno zezanje ako nisi primetio :). Preozbiljno si shvatio ili se samo pravis da jesi. :)

Poslednja izmena:
Haha, nisam preozbiljno shvatio, nego nema veze sa vezom, isto kao da sad ja napravim sajt :) Ajde da je na nekom poznatom sajtu, nego neka glupost.. :)

Hm, interesantno.. Mozda mi pomogne pri odabiru konzole.. :)

Hahaha,kako dobra *******cija.:D

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo realnija varijanta ;)

Morao si da praviš svoju verziju, nije ti dalo mira :-devil-:

Poslednja izmena:
Ne svoju, vec realnu verziju :D ;)

o boze... meni je nekako realnije da onaj koji baca 50€ na igrice nema zivot... ali to je moje misljenje

To bi "obicni" ljudi isto moglo reci i za likove sa Extreme-a, koji "bacaju" pare na LN2 i druga ekstremna hladjenja da bi za nekoliko minuta izvrteli benchmarke koji ce neko drugi sa vise para, znanja i srece premasiti, "lickaju" kompove i spolja i iznutra do perfekcije itd.

Ja ne bih ni za jednu ni za drugu grupu rekao da nemaju zivot, da su budale sto to rade i sl. Trose pare na ono sto vole, niko nema pravo da im ista prigovori ili zabrani.

Edit: Razumeli smo se. :)

Poslednja izmena:
naravno, vidis da sam napisao da je to moje misljenje :)

aha, a ti kupis igru da gledas kutiju...

Nazad
Vrh Dno