Šta je novo?

Western Digital u BG-u?GDE?!?!?

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde da nadjem WD 800jb u BG-u(ili NS-u)???Nemogu da ga nadjem?Posaljite na pm ako je problem zbog reklamiranja. :wave;

Probaj Adacom ili Pakom (imaju ga u cenovniku)...

Da,video sam i ja za pakom ali oni nemaju maloprodaju...ili mozda ja gresim?

Imaju maloprodaju, ali u Nisu

Imaju (barem su imali) i ovde. Nazovi ih u Nis i pitaj gde im je ovdasnji magacin (ako se dobro secam to je nekada bilo kod juzne kapije Beograda, ispod autoputa :p), svojevremeno je to funkcionisalo tako sto ih nazoves u Nis i sutradan roba kamionom stigne u Bgd.

OptiPlex je napisao(la):
Imaju (barem su imali) i ovde. Nazovi ih u Nis i pitaj gde im je ovdasnji magacin (ako se dobro secam to je nekada bilo kod juzne kapije Beograda, ispod autoputa :p), svojevremeno je to funkcionisalo tako sto ih nazoves u Nis i sutradan roba kamionom stigne u Bgd.

Jeste off ali zar ima i juzna kapija? (pored istocne i zapadne)

rastafarian je napisao(la):
Gde da nadjem WD 800jb u BG-u(ili NS-u)???Nemogu da ga nadjem?Posaljite na pm ako je problem zbog reklamiranja. :wave;

Search, bato :)

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?p=241767&highlight=#241767

A threadu je mesto u domacem trzistu.

Ja sam inace uzeo te WD 800 JB, probao, i brze-bolje vratio svoje stare Maxtore DM9+ 80gb ;)

Ja cu da uzmem WD Caviar 120 GB Jeeeeeee :) Video sam da ima i od 250 GB, ali se ne iisplati cena po GB.
Ovde je 1 GB = 1 €, a ovamo oko 1 GB = 1,5 €.
Ja to tako racunam :)))

smireni je napisao(la):
...
Jeste off ali zar ima i juzna kapija? (pored istocne i zapadne)

U pravu si, istripovao sam se, istok je u pitanju !

I BTW sto se topica tice, ja sam se malo zabagovao, naime ja sam davno davno imao dilerske cene kod pakoma i tu su slali robu. Nisam siguran da li imaju maloprodaju - moze biti da imaju, ali tada sam od njih uzimao kao diler pa ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.

Ima (bar sudeći po cenovniku - nisam lično proveravao) WD diskova u jednoj firmi koja se reklamira po News grupama (rastafarian je dobio na pm broj telefona)

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno