Šta je novo?

WEG-nasa robna marka?

peja

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2005
Poena
815
Ko stoji iza ove firme? Da li je neko probao neki njihov uredjaj?

Meni u tehnomarketu rekoshe da se taj WEG proizvodi negde u EU :)

A i zvuči kao Nemčija...možda namerno :)

Made in P.R.C.
Nisu nista bolji od gomile djubreta kojim nas svakodnevno bombarduju sa istoka,jedino sto su prvi kod nas koji su to uradili.A i reklama im je veoma agresivna,svuda ih ima.

vectorman je napisao(la):
A i zvuči kao Nemčija...možda namerno :)

Znaš zašto zvuči? :d AEG je nemačka firma. Ja sam "bio u tripu" jedno 5 min kad sam video reklamu u novinama da je to u stvari ista firma... :D

Bolje ime nisu mogli da smisle, skoro je dobro kao "rusko srpska amerikanska banka"

Definitivno nasa firma. Burazer je imao ponudu od komsije da se zaposli kod njih kad pocnu da rade, ali su nesto kasnili sa pocetkom posla (dokaz vise da su nasi :D ).

Lepo kažu na site-u "WEG je internacionalna poslovna grupacija sa sedištem u Beogradu". I to je njihova robna marka.

gosn_prirodni je napisao(la):
I to je njihova robna marka.
Zakupili su kontigent robe i sada se lepi WEG na proizvode. Roba je kineska i na nasem trzistu je ima i pod drugim imenima "proizvodjaca".

Pa sva roba je inache kineska :)

Evo na primer pre par dana sam gledao TV.
Stoje jedan pored drugog identicni televizori (ista maska, isti meni, isti daljinac, isti dugmici ista zavrsna obrada tj. boja i kvalitet), samo na jednom pise WEG, a na drugom NEO :)
Jedina razlika je sto je WEG oko 300/400 dinara skuplji i na njega se dobija garancija od 2 godine, dok za NEO 1 godina.
Sve vam je jasno.

WEG je domaća firma koja se bavila distribucijom, a potom je gazda shvatio da nema ništa bez proizvodnje. E sad što je u evropi od proizvodnje jedino isplativo sastavljanje (assembly) nije on kriv.
Kvalitet - ako bude dovoljno tržišta, biće i kvaliteta.

A i slično je ime kao Sony Wega, kao i patike reabok i mini linija Panaosonic (imao je moj ortak ). Čudo jedno. Ruku na srce uzeh weg 37" tv i za sada radi.

SuperStarr je napisao(la):
Znaš zašto zvuči? :d AEG je nemačka firma. Ja sam "bio u tripu" jedno 5 min kad sam video reklamu u novinama da je to u stvari ista firma... :D

a i zbog WAGEN

djvaske je napisao(la):
WEG je domaća firma koja se bavila distribucijom, a potom je gazda shvatio da nema ništa bez proizvodnje. E sad što je u evropi od proizvodnje jedino isplativo sastavljanje (assembly) nije on kriv.
Kvalitet - ako bude dovoljno tržišta, biće i kvaliteta.

O kojoj ti proizvodnji pricas ?!?!?!?! Ili sastavljanju :bottle: Njima stizu GOTOVI PROIZVODI samo sto umesto xWave ili sl. pise WEG :type:

Vrh Dno