Šta je novo?

WebTV test

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li bi mogli da posetite http://tv.zec.rs/ i da javite da li imate neke tehnicke poteskoce u pracenju ove muzicke WebTV? U principu, primetili smo da postoji "seckanje" od par sekundi na svaki minut.
Takodje, napisite i:
- kakav internet link imate i da li koristite wifi (kuca/posao) prilikom gledanja ovog streama.
- u koje doba dana ste pratili i primetili tehnicke probleme
- koji browser i OS

Pokusavamo da ustanovimo da li je problem u enkoderu kod nas ili ustream serveri prave problem. Takodje, molim vas da samo ukoliko imate tehnickih problema to prijavite ovde.

Samo stoji jedan frejm i nema zvuka uopšte.
- Kablovski internet 6Mbps download, pre gledanja proverio sam na Speedtestu bilo je 5,4.
- Jutro
- FF4 i Win7 x64

Stoji samo jedan frejm i takođe nema zvuka.
- ADSL 16Mbps
- Prepodne
- Chrome 14.0.797.0 dev-m
- Windows 7 x64

Jutros je bilo nekih problema :) sada je sve up-and-running!

Radi bez problema
SBB
Opera

Gledamo da povecamo kvalitetet... trenutno ide 400x300 u 450kbit + audio na 128kbit. Pazimo da moze da se gleda na najslabijem linku kod nas (Clikck1) i da ima dovoljno za surf. :)

Ne radi na iOS, iPad :)

iOS sucks :)
Skini UStream app sa AppStorea i potrazi kanal: videokod

Rad lepo, jedino kada se klikne desno dugme na sliku, zna da stane na sekund. To je nesto do flash-a verovatno.

sbb 3Gb\s
opera

Ume i browser da pravi probleme.. u FF desni klik otvara flash meni koji se ne moze zatvoriti, dok u chromeu sve radi savrseno.
Trenutno imamo 2 masine.. jedna sa koje se pusta program, a druga za enkdovanje i upload. Obe masine su "skrpljene" da rade ovaj posao i prilicno su slabe za danasnje standarde.

Poslednja izmena:
Otenet Greece, 1.5mbps adsl, radi OK
FF4 + win7x64

Haha greska, naravno 3 Mb/s :)...

Steta sto je greska :)

Nazad
Vrh Dno