Šta je novo?

Webmoney to Skrill?

andrejbc

Cenjen
Učlanjen(a)
06.01.2013
Poena
170
Trebala bi neka uplata da mi stigne na Webmoney, pa se pitam da li ako ja tu uplatu prebacim na Skrill (video sam da je to moguce uz pomoc sajta exchangex.ru) da li ja mogu podici te pare? Imam Skrill karticu, ali nikada do sada nisam je koristio. Pozdrav!

Trebala bi neka uplata da mi stigne na Webmoney, pa se pitam da li ako ja tu uplatu prebacim na Skrill (video sam da je to moguce uz pomoc sajta exchangex.ru) da li ja mogu podici te pare? Imam Skrill karticu, ali nikada do sada nisam je koristio. Pozdrav!

Naravno da možeš sve je to isto koristio menjačnicu ili direktnu uplatu na tvoj Skrill nalog ti pare možeš podići nema tu neke posebne mudrosti osim bankomata :)

A kako da dignem pare ako mi je racun u dolarima (na kartici pise USD) ?

Ti novac na bankomatu podižeš u lokalnoj valuti (dinarima) na kartici može pisati bilo koja valuta to je nije bitno. Naši bankomati osim dinara ne poseduju ni jednu drugu valutu.

Plasim se da mi ne propadnu pare u svim ovim transferima :S Da li je gore pomenuti sajt dobar za prebacivanje para sa WM na Skrill? I da li postoji nacin gde su manji troskovi da podignem pare sa WM u Srbiji?

Plasim se da mi ne propadnu pare u svim ovim transferima :S Da li je gore pomenuti sajt dobar za prebacivanje para sa WM na Skrill? I da li postoji nacin gde su manji troskovi da podignem pare sa WM u Srbiji?

Nažalost ja nemogu da garantujem trenutno ni za jedan servis, kao što sam rekao u nekom odgovoru na forumu da nisam koristio usluge menjačnice.

Ono što sam do sada viđao jeste da nekom zatreba novac na Webmoney pa uplati na Skrill, ako neko ima ovde na forumu da je radio sa menjačnicama ili mu treba WebMoney javiće se sigurno pa možete uraditi transfer.

Ostalo je sve na rizik pogotovo kada su ruski sajtovi u pitanju tipa kontakt putem email poruke i ICQ malo je sve to ne sigurno onako na prvu loptu, ali potraži na Google verovatno ima neko da preporuči sigurnu i pouzdanu menjačnicu da to odradiš.

Poslednja izmena:
I mene isto interesuje da li je moguce da se binduje Skrill kartica na webmoney i da se lova sa WM prebaci na Skrill karticu i tako podigne na ATM.
Uostalom ako si vec uspeo da prebacis pare podeli iskustva. Hvala.

Pare sam podigao preko WesternUniona. Probacu sad ovaj mesec da prebacim na Skrill. Najveći mi je problem snalaženje na WebMoney, i dalje ne kapiram sajt...

Hmm...imam 97 wme verifikovao sam passport (poslali su mi na mail na kucnu adresu code za verifikovanje naloga) zatim sam morao da im uslikam sliku visa kartice i poseljem sa svim vidjivim informacijama...i konacno su je verifikovali.I sad kada odem na povucem novac na karticu ima samo master card i payoneer mogucnost.a od banaka ima bank tranfer ali ne znam koliu bi banka uzela proviziju...da li neko zna?

Vrh Dno