Šta je novo?

Webmail na veratu prso!

He he...Ne radi ni kod mene. Fuck Verat mail :) Dobro da mi niko tamo i ne pise :)

Ni meni ne radi. Mada je ranije isto tako bilo, pa iz nekog treceg puta upali.. Sad nece ni tako.
I meni je to sekundarni mail, pa me i ne pogadja malo.

Ma to se desava s vremena na vreme. Sa zadnim "poboljsanjem" Veratovih sistema, desavaju mi cesto ovakve stvari. Bar jednom dnevno mi se desi da u odredjenom periodu kada hocu da proverim mail iz Outlooka da se zaglavi na "authorizing" i nista se ne desava sem sto mi milion puta trazi da ponovo unesem username i pasword jer su navodno neispravni... U tim trenucima obicno ne radi ni webmail. Zasto se ovo desava nemam pojma, a na svaku prijavu smetnji, nepravilnosti ili iritirajucih stvari gospoda i gospodje sa Verata odgovaraju kako " to tako treba ", " Proverili smo, sve je u redu...", "Proverite setovanja" itd...

Meni se desavaju isti problemi kao kdejanu,vec par meseci i nema pomoci,sto je najgore navikao sam se pa mi i nesmeta previse

More.. :cuss:

Evo proradilo, ali sve setingze koje sam imao vratili na default. :cuss: :S :whip

Imao sam onaj dark skin, timezone, i milion drugih sitnica (compose in new window)
E sad oni ima sve da mi vracaju sa bekapa :beat:

JA zjuce zvao podrsku i nisam postavio pitanje o problemu sa proverom poste ni do pola,baca me prekinuo i reako da zna u cemu je problem-server im je preoptercen ekipe na reade na resavanju problema,ne zna kad ce biti reseno.
JAko neozbiljnio s obzirom da se to desava vec par meseci

Ukinucu svoj nalog polse 5 godina... bruka koliko su losi! U nekoj normalnoj zemlji oni bi davno izgubili dozvolu za rad!

Marti Misterija je napisao(la):
Ukinucu svoj nalog polse 5 godina... bruka koliko su losi! U nekoj normalnoj zemlji oni bi davno izgubili dozvolu za rad!
Isto razmišljam. Kod njih sam od novembra 1999. i do sad je sve bilo "fer i korektno" (posebno kad su davali nedelje free neta), ali su sada stvarno loši. Spustili cene i svi došli kod njih, a serveri ne mogu da izdrže ni pola ovog broja ljudi...

Tako je, sta cekate, idite sto pre!!! Sto vas vise ode to je bolje nama koji ostanemo :mrgreen:

Jedno vreme je bilo ok ali je Verat poludeo 100%. Recimo, cesto nece da se loguje, kao istekao mi nalog (flat) ili neko koristi moj nalog??? Bzvz. Ili kada skidam mail, milion puta pita za sifru...

A zvati Verat je zaista umetnost. Recimo, dobijem vezu, i umesto klasicnog handshakinga cuju se svi moguci tonovi koje modem moze da pusti :) samo da ne kazem kako to lepo deluje na usi :) Uzas...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jedno vreme je bilo ok ali je Verat poludeo 100%. Recimo, cesto nece da se loguje, kao istekao mi nalog (flat) ili neko koristi moj nalog??? Bzvz. Ili kada skidam mail, milion puta pita za sifru...
Je l' koristiš XP? Moguće da je zbog "duhova". Ja sam imao taj slučaj.

Kakvi duhovi na XP-u?
Ja teram WinME i XP pa na oba nekad zeza sa login-om (ne za webmail nego kao kod kudija za konektovanje)

aaaaaaaaaaa, koji ste vi ludaci :))))))

uvek je bilo koliko para toliko i muzike ...sto ne uplatite AOL (imaju 60 linija u Beogradu) pa ce vam sve raditi samo sto cete za technical support da zovete 991xxxxxxxxxxxxxx

cao

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Kakvi duhovi na XP-u?
Ja teram WinME i XP pa na oba nekad zeza sa login-om (ne za webmail nego kao kod kudija za konektovanje)
Za login i pričam. Prvi put sam čuo za taj izraz kad sam zvao podršku i oni mi rekoše da mi XP pravi duhove i da pređem na '98! Kako reče, kad mi se komp diskonektuje, na serveru ostaje neki duh kao da mi je komp još uvek konektovan, pa zato sledeći put nema šanse da se konektuje. Ja ga pitam šta je rešenje, a on mi ponovi: '98! Važi, reko', hvala.

Problem rešavam restartom, mada ne znam kako se to odražava na server, jer su, navodno, duhovi tamo (pa nek ih oni isteruju).

Od sada venac belog luka drzim na monitoru kad cekiram mail na Veratu! jesam li ja Marti Misterija ili nisam... :d :d

TO Marti careee...i ne zaboravi glogov kolac za one iz podrske :)

Od sada venac belog luka drzim na monitoru kad cekiram mail na Veratu! jesam li ja Marti Misterija ili nisam... :d :d
hahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: Marti nasmejao si me do suza :> :>

thunderchase je napisao(la):
...

Za login i pričam. Prvi put sam čuo za taj izraz kad sam zvao podršku i oni mi rekoše da mi XP pravi duhove i da pređem na '98! Kako reče, kad mi se komp diskonektuje, na serveru ostaje neki duh kao da mi je komp još uvek konektovan, pa zato sledeći put nema šanse da se konektuje. Ja ga pitam šta je rešenje, a on mi ponovi: '98! Važi, reko', hvala.

Problem rešavam restartom, mada ne znam kako se to odražava na server, jer su, navodno, duhovi tamo (pa nek ih oni isteruju).

:eye: :beat:

Koji pacijenti... :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno