Šta je novo?

Webcam 3rd party capture softvare?!

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Da li postoji neki program ove namene koji bi mogao da radi realtime kompresiju u mpeg 4 sa ili koji vec format sa usb webkamere i preporuke za isti. Trenutno koristim neki amcap koji je dosao uz ovu prestigio pwc2 kameru i minut snimka mi izadje oko 500mb :S:

Ono sto mi je jos bitno je da mogu da pokrecem i stopiram snimanje sa nekom kombinacijom tastera bez da gledam u monitor!

Poslednja izmena:
Debut Video Capture
Kod:
http://www.nchsoftware.com/capture/index.html

500njak kb program koji radi za medalju . Osnovna verzija je besplatna a moze da snima u avi, wmv, flv i jos nekoliko formata. U opcijama se podesavaju hot key kombinacije za snimanje i prestanak snimanja,

Program je extra, bolji od svih slične namene koji sam probao!! Posebno mi se svidja sto sam skida kodeke koji mu fale u zavisnosti od podesavanja izlaznog formata.

Hvala veliko druze i sve najbolje!!!

Prvo sam pokusao da skinem full verziju, ali bezuspesno, a samo sam gubio vreme jer je i free potpuno funkcionalna. E sada par pitanja:
da li treba stiklirati ili ne limit framerate to 1 fps
drugo, snimam u .Avi formatu i da ne bih gubio frejmove, odabrao sam Morgan MJPEG kodek, ali mi je slika izokrenuta na glavacke, zasto?

Poslednja izmena:
Nisi nam rekao sta snimas odnosno sa kog ulaza?! Ako stikliras limit framerate to 1fps samo ti ime kaze da ces imati snimak sa jednom slikom po sekundi (sumnjam da ti to treba). Meni je licno super ispao mpeg4 sa mp3 zvuk varijantom...nema kasnjenja zvuka i sve je super sinhronizovano (pricam o snimanju sa webcam)!

Nazad
Vrh Dno