Nuc
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.05.2002
- Poena
- 620
Ovako stoje stvari ... installirao sam office 2008 na MacBookPro-u i izgleda da je doslo do promene nekog sistemskog fonta ili nesto sl. ne znam kako da vam objasnim ...
uglavnom sada mi je npr. google na srpskom i to cirilica a i jos neki drugi sajtovi koje otvorim ... mozda je i jos neka aplikacija u istom problemu ali nisam jos locirao koja ... a mozda i nije ...
pa posto ne znam kako da objasnim ja sam lepo napravio pdf koji ce to da uradi umesto mene ... napravio bih neki gif ili nesto sl. ali ne znam kako na Mac-u da uradim print screen ... nemam to dugme na tastaturi :d ...
verzija software-a je Mac OS X 10.4.11 (8S2167) ... ajde pomozite ...
i jos jedno pitanje ...
ovaj MacBookPro ima installiran milion fontova ... da li je to dobro ili je slucaj kao na PC-u ... sto vise fontova to losije radi
DOPUNA
Evo nije me mrzelo da installiram i Firefox za Mac i ista je situacija ...
uglavnom sada mi je npr. google na srpskom i to cirilica a i jos neki drugi sajtovi koje otvorim ... mozda je i jos neka aplikacija u istom problemu ali nisam jos locirao koja ... a mozda i nije ...
pa posto ne znam kako da objasnim ja sam lepo napravio pdf koji ce to da uradi umesto mene ... napravio bih neki gif ili nesto sl. ali ne znam kako na Mac-u da uradim print screen ... nemam to dugme na tastaturi :d ...
verzija software-a je Mac OS X 10.4.11 (8S2167) ... ajde pomozite ...
i jos jedno pitanje ...
ovaj MacBookPro ima installiran milion fontova ... da li je to dobro ili je slucaj kao na PC-u ... sto vise fontova to losije radi
DOPUNA
Evo nije me mrzelo da installiram i Firefox za Mac i ista je situacija ...
Prilozi
Poslednja izmena od urednika: