Šta je novo?

web programer/dizajner

killyg0r

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2005
Poena
304
Zanima me ova oblast i hteo bi nesto da pocnem da ucim o ovome ali ono sto mene zanima je uglavnom ovo pravljenje stranice u drimviveru i u photoshopu pravljenje dugmica i tako to,e sad malo mi je dosadno da ucim neka web programiranja ali sta cu pa mi navedite neke programe koje bi mogao da pocnem da "proucavam" tj citam knjige ali ne neka bas ozbiljnje ako razumete 🙂

🙁 zasto niko ne odgovara mislim znam da ovo zvuci kao da neko pita kako da postanem hacker ali dajte neke odgovore 🙁

Pročitaj knjige za PHP i MySQL, to ti je osnova za web programiranje.

www.php.net
www.mysql.com

Takođe, potrebno je da poznaješ osnove HTML-a.

Treba mi informacija da li neko moze da mi posalje phpnuke program na mail ili da mi da link sa kojeg da ga skinem!
Sve sto sam nasao su samo pomagala a instalacije programa nema nigde!
Ako neko ima iskustva sa nekim drugim programom da mi ga preporuci dobro bi mi dosao ako je u php!
Hvala u napred

zoni je napisao super knjigu sa extra primerima... posle toga mozes super da naucis... javice se tu ti tamo zoni pa mu trazi da ti posalje tu knjigu. ja sam iskreno od toga poceo a sada mogu da ti napravim prezentaciju kaku oces 🙂

Hvala Bgillegal na odgovoru! Da li bi mogao da mi kazes kako tacno da dodjem do te knjge vrlo sam zainteresovan!
Jos jednom hvala puno! :wave:

Nazad
Vrh Dno