Šta je novo?

WEB Domain

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Na kom serveru je najbolji publikovati sajt(da nema mnogo banera...)?
Ima li neka cudnovita mogucnost da dobijem mozda besplatan domain?

Mozes dobiti besplatan .tk domen. Trk na www.dot.tk

Naravno, tamo ne dobijas prostor, odnosno server, vec je to samo redirekcija.

Laza je napisao(la):
Mozes dobiti besplatan .tk domen. Trk na www.dot.tk

Naravno, tamo ne dobijas prostor, odnosno server, vec je to samo redirekcija.
Mislim da ni kod njih vise nije besplatno, meni su posle par meseci poslali mail da moram da uplatim da bih zadrzao ime, navlakusa cista...

Besplatan je i dalje, s tim sto u tvom slucaju nisi imao dovoljan broj poseta (min 30, ne znam da li je mesecno ili ukupno, ali postoji informacija o tome). Mnogi ljudi se samo prijave ali ne koriste domen. Verovatno ce za godinu dve da nesto poostre, ali zasad je besplatno.

Hvala,probao sam i jos uvek je besplatno.Medjutim,posto sam samo preusmerio adresu,adresa na dot-u je pokupila ceo sajt sa sve banerima sa servera odakle sam preusmerio.Necu tupave bannere!!!Help!!!

npetar je napisao(la):
Hvala,probao sam i jos uvek je besplatno.Medjutim,posto sam samo preusmerio adresu,adresa na dot-u je pokupila ceo sajt sa sve banerima sa servera odakle sam preusmerio.Necu tupave bannere!!!Help!!!
Neces banere? Evo, mislim, dobrog saveta. Uclani se na netfirms i tamo stavi sajt. Da bi izbegao njihove banere moras ovaj kod ubacitii na svaku stranicu:
Pre <HTML> Tag-a upisujes:
<div style="position:relative;top:-105;z-index:0;background:;">

A pje </BODY> Tag-a upisujes.
</div>
I to ti je to! Nema vise banera!

Neces banere? Evo, mislim, dobrog saveta. Uclani se na netfirms i tamo stavi sajt. Da bi izbegao njihove banere moras ovaj kod ubacitii na svaku stranicu:

Tamo mi za free netfirms domain trazi 45$!?!?FX

nemas srece petre:) sto ne postavis na serveru fakulteta? bar za prvo vreme

Bilo je na serveru fakulteta,ali se svi zainteresovali da postave svoje prezentacije pa sam imao problema.Zato sam je skinuo da bi svi bili srecni i zadovoljni.Nije da mi bas smetaju baneri,nego em sto pomeraju stranu iz svog prvobitnog polozaja nego se i ubacuju i u svaki frame koji sam napravio....bannersFX
Pogledajte www.npetar.htmlplanet.com ili www.npetar.tk pa cete shvatiti
o cemu pricam,pozdrav svima....Jos se i donja polovina stranice ne vidi

Onaj baner koji postavlja .tk moze da se iskljuci, idi u my marketing deo sajta kad se ulogujes, osim ako ne zelis da dobijes besplatnu majicu kao covek sa najvecim brojem poseta reklamama.

Stavio,probao,ne radi!!!Baneri su jos uvek tu!

npetar je napisao(la):
Stavio,probao,ne radi!!!Baneri su jos uvek tu!

petre pa na tripodu imas opciju da iskljucis banere, ali tada umesto banera se pojavljuje popup prozircic
pozdravtype;

OK,thx...eto napravilo dete novu prezentaciju pa se nervira jer mu smetaju baneri...Ajd' probacu jos na tripodu i onda odustajem...Pozdrav svima!

OK,thx...eto napravilo dete novu prezentaciju pa se nervira jer mu smetaju baneri...Ajd' probacu jos na tripodu i onda odustajem...Pozdrav svima!

Nazad
Vrh Dno