Šta je novo?

weather widget 2 Arch i Manjaro

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
weather widget 2
Prosto neverovatno ovaj widget u Archu radi u Manjaru ne, kad pogledam iz menija info centar oba distroa imaju identicne esecijalne postavke. U archu prikaze temperaturu u panelu ali nema ikoneu panelu, u Manajru sve sto ima je ikona u panelu i javlja grske kad se kikne. Negde sam procitao covek koji je prepravio prvobitni widget je totalni pocetnik i moli za pomoc iskusne kava programere

Video sam ali sta mogu, ceo radni vek radio sam samo sa komandama, mainframe masine. Sad dosadilo, win drzim jer ponekad nadjem nesto sto mi treba a nema u linuxu. Sad je 21 vek i ok je ko voli CLI ali ja posle tolikih godina rada sa CLI volim GUI. Nije tu krivac GUI nego zilion linux distribucija tako da i jedan widget ne moze da se namesti da radi cak na distrou koji je nastao iz Arch distroa. Jedno mi nie jasno, vozite mocne masine , mocne graficke da bi radili sa komandama, pitam se sta ce vam te masine, moze to i na daleko slabijim, kad je mogao Compiz lilihip za navlacenje na linux da se vrti na slabim masinama GUI a sad na daleko jacim nema ga nigde. Video si gore koliko omasujem sa kucanjem, kad bi se vratio na CLI taj distro bi otiso dodjavola za tri dana jer bi izomasivao slova i ko zna sta bi krenulo da radi. :)

Vrh Dno