Šta je novo?

WDC WD5000AAKS-00V1A0 Problem

Maestro^

Cenjen
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poena
169
Imam problem sa Hdd iz naslova nazalost hdd je star 4 meseca i pod trogodisnjom je garancijm ali nju izgleda mogu da okacim macku o rep, dakle prebacivajuci ga u drugo kuciste ddok sam ga ubacivao u prostor za hddd nisam lepo ubacivao i kako imaji mali limici koji idi iznad hddmislim na one male limice koji izlaze iz bocnih strana i nalezu na hdd malo, e ja sam poklopac hdd nabio bas na njih sa jedne strane hdd i tacnu su upali izmedju poklopca i kucista harda pa se gumica za dihtung ostetila i to sam primetio ali sam upalio komp i rado je oko 5 sati normalno pa je onda poceo pomalo da zakuca na 2 sekunde i posumnjao sam na hddi jeste pocelo je sve vise da kuca dok sada zakuca cim se upali komp i poceo je hdd da malkice tiho udara unutra ali samo ponekad.
radi na slave kao drugi hdd i malkice je sporiji ali iscita sve.

ima li mu popravke u nekoj fimri koja radi backup podataka mada ovo nije backup vec popravka :(

Mislim da je on unutra vec ostecen u dovoljnoj meri da mu nema pomoci,ako je uslo dovoljno prasine da se uglavi izmedju glave i ploce,pa...izracunar sam,zrnce prasine puta 7200 RPM pravo u glavu HDD-a,pa sad puta broj zrnaca prasine.....puta casovi rada u tim uslovima...sry

srecom izdrzao je dok sam kopirao sve fajlove i ovo poceo je da gubi ffajlove sam od sebe ne moze pola slika sad da ocita :)
srecom kazem na vreme sam kopirao.
e sad razmisliljam o prodaji elektronike da li cu proci sa tim i kakve pare mogu dobiti kolko tolko :)

Nazad
Vrh Dno