Šta je novo?

Wdc black 1TB i malo pitanje..

Ako se ne varam pre nekih mesec dana su predstavili HDD sa 500gb plocom i to HDD od 500GB. Ne znam da li postoji 1TB sa 2x500.

Ima 1TB sa dve ploce od skoro svih proizvodjaca koji su izbacili 1TB modele.

JEsi siguran u to,meni se cini da su skoro svi proizvodjaci najavili i predstavili u avgustu takve HDDove a da ce prodaja krenuti tek u Septembru...

Samsung F1, WD-ov Green (00M2B0 oznaka) a takodje mislim da ima i odredjenih Barracuda sa 2 ploce.

* ST31000528AS Barracude - 2 ploce.

Poslednja izmena:
Mislio sam pre svega da ne postoji WD Black ili Blue(ovaj i nema 1TB) sa 2X500gb, taj disk bi bio interesatan. Green svakako nije pravljen kao performance disk, tako da 2x500 i nije tako interesantno u njemu. Meni se ne svidja sto WD gura u drugi plan Blue seriju koja je meni najbolje (postoji max 750gb), znatno brza od green(prakticno kao i black) ali je koliko sam gledao bar na primeru 640gb znatno tisi disk, zlatna sredina.
Samsung je Ok, a od Seagatea mi se javlja neka mucnina u stomaku :)

Da, slazem se, brz je bez obzira sto je green, medjutim nekako mi se ne dopada ideja da uzmem green disk i onda tri dana kasnije izbace takav blue, bas bi mi bilo krivo :) Prosto me nervira cela ta ideja sa "zelenim" diskovima koji stede energiju... ne treba trpati ustedu energije gde joj nije mesto.

Nazad
Vrh Dno