branaaa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
- Matična ploča
- MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
- RAM
- DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
- GPU
- RTX 2060 6GB DDR6
- Storage
- Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
- Zvuk
- Integrisan
- PSU
- Be Quiet 80+
- Kućište
- Gamemax
- Monitor
- Aoc zakrivljeni 27"
- Miš & tastatura
- A4Tech Bloody edition
- Ostale periferije
- PS5 :D
- Tablet
- Mi Pad 6
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Huawei watch GT4
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam problem sa ovim hardom. E sad problem je poceo kada mi je drugi hard (wd320aaks), poceo da da kuca, pisti, radi usporeno... crkava...
Posto mi je na njemu bila muzika uspeo sam da iskopiram fajlove na ovaj drugi, i uzmem lepo raskacim odumrli deo.
Onda lepo upalim komp, posto mi je windows na wd640aaks, kad gle cuda! Dodje do boot skrina i tu stoji.
Probao sam sve moguce kombinacije od cackanja po biosu, fix boot... Ali nista nije pomagalo.
Hard sam probao i na drugom kompu kod drugara isto se desava.
Na kraju sam pokusao da reinstaliram windows ali ni to nisam uspeo. Izbaci mi prilikom inatalacije ovo dole. Probao sam i windows 7, i isto nemoze.
Mozes da obrises particiju i da je napravis ponovo, ali da pocne instalacija jok.
E sad Windows moze da se instalira samo ako ima jos jos neki hard pored njega, ako je sam nemoze.
Probao sam da stavim drugarov hard samo da bi na moj instalirao windows, i kada njegov raskacim opet nece da boot-uje, windows. Neznam sta vise da radi sa njim.
Ima li neko ideju kako da sredim ovo?
Posto mi je na njemu bila muzika uspeo sam da iskopiram fajlove na ovaj drugi, i uzmem lepo raskacim odumrli deo.
Onda lepo upalim komp, posto mi je windows na wd640aaks, kad gle cuda! Dodje do boot skrina i tu stoji.
Probao sam sve moguce kombinacije od cackanja po biosu, fix boot... Ali nista nije pomagalo.
Hard sam probao i na drugom kompu kod drugara isto se desava.
Na kraju sam pokusao da reinstaliram windows ali ni to nisam uspeo. Izbaci mi prilikom inatalacije ovo dole. Probao sam i windows 7, i isto nemoze.
Mozes da obrises particiju i da je napravis ponovo, ali da pocne instalacija jok.
E sad Windows moze da se instalira samo ako ima jos jos neki hard pored njega, ako je sam nemoze.
Probao sam da stavim drugarov hard samo da bi na moj instalirao windows, i kada njegov raskacim opet nece da boot-uje, windows. Neznam sta vise da radi sa njim.
Ima li neko ideju kako da sredim ovo?