Šta je novo?

WD 640GB Caviar black, NEISPRAVAN

Cipiripi, postoji li garancija na bakarnim plocama? Garancije se dele na "usmenu" i "na papiru", trece nema. Odomaceni izrazi koje svi koriste.

Ako ti je covek dao radnu garanciju 5 dana, to koooliko toliko ide tebi u korist da neces biti izjeban. Al` realno, greska je tvoja sto nisi proverio. Sa druge strane, vrlo je moguce da te on nije izjebao, nego je kurirska sluzba! Oni pakete bacaju kao da su jastuci. Da si citao temu o kurirskim sluzbama i "ispala", video bi koliko je to cest slucaj.

Nego polemika "ko je napravio ******" nigde ne vodi, posto se ne moze utvrditi ko je krivac, kurirska sluzba ili on.

Kontaktiraj alti, vidi moze li bilo sta da se uchini bez pisane garancije, a kao krajnju soluciju, probaj sa menjanjem elektronike sa identicnim hdd-om, cisto da se ustanovi `de je kvar...Mozda na oglasima naletis na ispravnu elektroniku, ili pak, nekom prodash svoju ako ti je mehanika crkla.

NEBITNO----OPET NAGALASAVAM
DISK SAM KUPIO BEZ GARANCIJE..I PRIHVATIO SAM TAKO.
KAD JE USTANOVLJENO POSLE 10TAK DANA .zbog obaveza na poslu, i drugih obaveza da disk ne valja..prodavca sam nazvao i rekao mi da sam imao garanciju 5DANA..KOJU MI NIJE POMENUO PRI KUPOVINI.I posto sam uzeo disk bez garancije zato je proban tek posle 10tak dana.tacnije posle 7dana..ali dok je sigurno utvrdjen kvar.....
NEBITNO
U ALTI SAM ZVAO nemogu nista uciniti,disk nije uvezen preko nikoga u Srbiji.Cak su mi izasli maximalno u susret, sto je za svaku POHVALU.
Ako nekome treba ovaj disk,u ovakvom stanju..mislim da je elektronika neisravna..nisam siguran,disk vrti..neka se javi.pozz

Poslednja izmena:
A i tu radnu garanciju od par dana mozes macku o rep da okacis ako nije na papiru... U svakom slucaju, nedokazivo je ko je kriv za takvo stanje diska (mada meni mirise da si prevaren)

Ako mozes, skini elektroniku i pogledaj da nema nekih fizickih ostecenja, nikad se ne zna ;)

Poslednja izmena:
KAD JE USTANOVLJENO POSLE 10TAK DANA .zbog obaveza na poslu, i drugih obaveza da disk ne valja..prodavca sam nazvao i rekao mi da sam imao garanciju 5DANA..KOJU MI NIJE POMENUO PRI KUPOVINI.I posto sam uzeo disk bez garancije zato je proban tek posle 10tak dana.tacnije posle 7dana..ali dok je sigurno utvrdjen kvar.....
NEBITNO
U ALTI SAM ZVAO nemogu nista uciniti,disk nije uvezen preko nikoga u Srbiji.Cak su mi izasli maximalno u susret, sto je za svaku POHVALU.
Ako nekome treba ovaj disk,u ovakvom stanju..mislim da je elektronika neisravna..nisam siguran,disk vrti..neka se javi.pozz

Steta. Bas sam se nadao da mogu ..... u svakoms lucaju nije totalna propast. Naucio si skolu a svaka skola se placa .....

Da izvadis fleku pazari neki u BH na 3 mesecne rate cekovima.

pozz

NEBITNO

Brare ti si stvarno lazov,jos mene napadas i vredjas mi inteligenciju!!!HITNO ZA RODJAKA PA OBAVEZE NA POSLU!!!???!!!!"KAd je nesto hitnooo mora da je bitnoooo""Her Zika Pavlovic"

Ti si taj prodavac? Krece spanska serija... :d

Samo jos da doznamo ko ti je dojavio da te ovaj cipiripijevac olajava na forumu... :D

Kikiriki, semenke i ostale zanimacije :party:

i ladno pivo ..... :beer:

a sada da vidimo šta se radi u TV prijemnicima, naših malih ekrana :d

21j0hli.gif

Ma ja mislim da je ovo jedan čovek sa dva naloga i da se zeza...
EDIT:i sa ADSLom ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno