Šta je novo?

WD 500Gb problem sa kopiranjem

Blue_Ray89

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2008
Poena
304
Imam problem sa kopiranjem fajlova sa hard diska na bilo koji usb stick. Problem je nastao kada sam od druga dobio usb koji je on formatirao na windows 8 i stick je izgubio memoriju, nista nije prikazivao, kao da 16Gb memorije ne postoje. Nakon koriscenja tog usb-a su mi se svi stick-ovi zakljucali, ali isto tako i memory kartice od mobilnih telefona. Svaki fajl kao da je zakljucan i ne mogu ga nigde kopirati osim sa particije na particiju harda. Nadam se da cete mi pomoci, posto nemam pojma kako ovo da resim. Do sada ste mi uspesno resili 3 problema. Hvala

Vidi sa nečm, recimo Easus Partitiom Master-om pa obriši memoriju, napravi novu particiju u FAT32. Proveri ceo kompjuter sa antivirusom, verovatno ti se nešto napatilo kad je bio kod njega.

Upravo sam stavio antivirus da skenira sve, ali mislim da nije u tome problem, ako je virus napao memoriju stick-a zar ne bi trebao onda da napadne i memoriju hard diska ako je takav da jede prostor? Kad sam probao da kopiram pisalo je "The media is write protected", sta god kopirao na bilo koji stick ili memory card to pise i kopiranje bude neuspesno. A pocelo je da se desava od tog stick-a koji je formatiran na windows 8 kod druga. U svako slucaju hvala, nadam se da ce ti ovaj malo detaljniji opis vise pomoci od proslog.

Nema veze sa čega je formatirano FAT32 je to u bilo kojem sistemu. moraš da ubiješ particiju pa je napraviš opet.

Nazad
Vrh Dno