Šta je novo?

Waterpik - oralni irigator?

Uh meni je na Wp otisla ona diht gumica sto se nalazi na dnu rezervoara i sad flisuje vodu tu... uvek kad punim rezervoar prvo par minuta moram da pomeram gumicu dok ne zadihtuje, postalo je vec iritirajuce

Ako je otišla gumica u onom delu sa oprugom, kao deo rezervoara, 1600 dinara je nov rezervoar.

Ako je otišla gumica u onom delu sa oprugom, kao deo rezervoara, 1600 dinara je nov rezervoar.
Znam, a na Amazonu 6 gumica 7eura, a vec sam menjao i rucicu i star mi je aparat pa ni sam ne znam, dal da "zavarim" novi (70e) ili da krpim jos malo, pa cu ponovo morati novi...

• Like
Reagovanja: PJ
Preporuka za Galen farm msm da tamo mozda najpovoljni aparati

Upravo porucih Ultra wp-100. Na slici sajta je onaj sa plavim rezervoaram, a na ostalim slikama gde je kutija proizvoda, na kutiji je sivi rezervoar, i po EAN broju mislim da ce mi stici sivi. Jeste da mi je plavi nekako lepsi, u sustini isti uredjaj je u pitanju. Ugrabih ga za 62e sto ce mi biti najjeftinije kupljen wp-100 do sada

Ako stacionarni Waterpik nije opcija, da li se isplati uzimati ovaj njihov Cordless Advanced? Kolika je razlika u odnosu na skroz jeftine modele?

Upravo porucih Ultra wp-100. Na slici sajta je onaj sa plavim rezervoaram, a na ostalim slikama gde je kutija proizvoda, na kutiji je sivi rezervoar, i po EAN broju mislim da ce mi stici sivi. Jeste da mi je plavi nekako lepsi, u sustini isti uredjaj je u pitanju. Ugrabih ga za 62e sto ce mi biti najjeftinije kupljen wp-100 do sada

Stigao! Cini mi se da rezervoar malo labavije naleze u odnosu na starije modele, ali ok... idemo dalje u Waterpik :love:

p.s. i sa plavim rezervoarom mi je delovao lepse, al ko mene pita :D

Kakva je ovo ponuda

Ima li neke razlike izmedju 662, 660, wp-100,wp-112 ... ?

Kako je stanje sa prskalicama, da li ove sa waterpik sajta pasuju na sve njihove modele od wp-100 do serije 600? Ovi iz 600 serije imaju kao neki mod za masazu.

Vidim i jedan nicefeel isto izgleda kao wp-100, nema ovaj mod za masazu desni.

Msm da je razlika samo u boji jedni su crni drugo beli ali neka me neko demantuje.

Imam Waterpik bezicni 2 godine. Kvalitet izrade ne opravdava cenu.

Precenjen uredjaj. Mnogo jeftinije varijante traju isto i vrse isti posao.

Imam Waterpik bezicni 2 godine. Kvalitet izrade ne opravdava cenu.

Precenjen uredjaj. Mnogo jeftinije varijante traju isto i vrse isti posao.
Pa sta znam ja imam klasicni ovaj sa masazom desni i u fazonu sam najbolje bacenih 14k ikada.... Ne perfektno ali zaista solidno ocisti sve prostore....mng gotivnije od konca i cetkice mada gde interdentalna prodje... Tu bakterije ne rastu.

Pa sta znam ja imam klasicni ovaj sa masazom desni i u fazonu sam najbolje bacenih 14k ikada.... Ne perfektno ali zaista solidno ocisti sve prostore....mng gotivnije od konca i cetkice mada gde interdentalna prodje... Tu bakterije ne rastu.
Samo sto nasi izuvaju sa cenama... ja sam skoro (u Austriji) kupio novi Ultra WP-100 za 62e mislim. Evo bas sad gledam trenutna cena mu je 65e. I prezadovoljan sam sa WP-100

Oralni tusevi su super. Moja kojststacija je da i ovi koji su i po 5x jeftiniji rade posao 99% isto kao Waterpik.

Ja imam neki xiaomi mislim da je onaj iz miija serije, na baterije, uvek sam bio skeptik kako ce to da radi na baterije...
bilo mi prvo krivo sto nisma uzeo stacionarni uredjaj...

Ali uredjajem sam prezadovoljan, i jak je a bateriju zaboravim kada punim, nije mi se nikada desilo da je prazan a svakodnevno koristim.

Ja čekam da mi rikne fixni, pa da pređem na mobilni 😀

Ja imam neki xiaomi mislim da je onaj iz miija serije, na baterije, uvek sam bio skeptik kako ce to da radi na baterije...
bilo mi prvo krivo sto nisma uzeo stacionarni uredjaj...

Ali uredjajem sam prezadovoljan, i jak je a bateriju zaboravim kada punim, nije mi se nikada desilo da je prazan a svakodnevno koristim.
I ja sam uzeo taj neki za tipa 30e sa aliexpressa, ali posle par dana koriscenja sam se smorio, konac mi ipak mnogo brzi i prakticniji za koriscenje.

I ja sam uzeo taj neki za tipa 30e sa aliexpressa, ali posle par dana koriscenja sam se smorio, konac mi ipak mnogo brzi i prakticniji za koriscenje.
Kod mene je suprotno
Ja sam konac i interdentalne četkice skoro skroz izbacio iz upotrebe, kada nešto zapadne za zub samo ga istusiram i sve bude čisto više ni čačkalica ne treba.

Tu sam ostao malo dužan objašnjenje...generalno ja sam nosio fiksnu protezu pre par godina. Doveo sam zube pod konac i lep osmeh bla bla ali sa druge strane zubi su sada stisnuti i mnogo teže mi je da "iskopam" sve između...bukvalno se i koncem (tj onim interdentalnim u obliku potkovice) mučim. Sećam se da mi ranije nikada nije hrana zapadala, sada kad jedem meso (tipa jagnjetina) muke. Znači taj oralni irrigator moram 5x da prevlačim preko, često mi se desi da potrošim svu vodu u procesu (ovaj mija ima relativno mali rezervoar) pa dopunjavaj pa se smorim. I posle svega toga nemam rezultat kao sa koncem. Naravno ono što očisti, očisti super, ali ne očisti sve i tu je problem. To je neki ukratko review od strane mene.

oral b stacionarni sa četkicom...dobar, ali se brzo zapušava od vode...svako malo stavljam limuntus da se pročisti...nije do mlaznica nego se negde unutra napravi problem...ponekad ispiram desni hidrogenom 3%, konac retko koristim...

razmišljam o nekom portabl, xiaomi mi je na vrh negativnog spiska...sve što imam od njihovih tih sitnih aparata /mali usisivač, dozer za sapun, i slično..), prilično je kratkog veka i nekvalitetno...dizajn je super...

I ja sam se sa irigatora (koristio kratko, tipa 2-3 nedelje) vratio na interdentalne i konac. Sta znam, nije losa stvar ali bar meni je vise doslo kao neki gimmick, preslabo.

Poslednja izmena:
Pre mesec-dva sam uzeo Panasonic EW1511 u Gigatronu, bio neki popust, ispod 10k din, čitao po svemu samo Waterpik WP56X serija, Philips Sonicare 3000 i ovaj su dovoljno jaki da zamene stacionarni(ne računam OralB stacionarni, on važi sa slab).
Philips ima USB C punjenje, ali i dosta otkaza ulaza jer voda hoće da prodre tu pa sam ga preskočio, Waterpik kod nas dostupan samo u staroj NiMh verziji pa uzeh Panasonic.
Snaga na najačem setovanju više nego dovoljna, nisam imao problem da ostaje hrana između zuba i jako je neprijatan osećaj kada slučajno zakačim mlazom po jeziku, u prevodu, čisti dobro.
Kapacitet rezervoara, 2 punjenja za detaljno čišćenje, 1 rezervoar je onako da se pretrči.
Baterija par dana upotrebe(nas dvoje koristi).
Mana, zamenski vrhovi su retki, pogotovo kod nas.
Naravno običan konac i dalje koristim, pogotovo kod par "problematičnih" zuba gde znam da hrana ostaje, ali sada tek par puta nedeljno.

Nazad
Vrh Dno