Znam, a na Amazonu 6 gumica 7eura, a vec sam menjao i rucicu i star mi je aparat pa ni sam ne znam, dal da "zavarim" novi (70e) ili da krpim jos malo, pa cu ponovo morati novi...Ako je otišla gumica u onom delu sa oprugom, kao deo rezervoara, 1600 dinara je nov rezervoar.
Upravo porucih Ultra wp-100. Na slici sajta je onaj sa plavim rezervoaram, a na ostalim slikama gde je kutija proizvoda, na kutiji je sivi rezervoar, i po EAN broju mislim da ce mi stici sivi. Jeste da mi je plavi nekako lepsi, u sustini isti uredjaj je u pitanju. Ugrabih ga za 62e sto ce mi biti najjeftinije kupljen wp-100 do sada
Pa sta znam ja imam klasicni ovaj sa masazom desni i u fazonu sam najbolje bacenih 14k ikada.... Ne perfektno ali zaista solidno ocisti sve prostore....mng gotivnije od konca i cetkice mada gde interdentalna prodje... Tu bakterije ne rastu.Imam Waterpik bezicni 2 godine. Kvalitet izrade ne opravdava cenu.
Precenjen uredjaj. Mnogo jeftinije varijante traju isto i vrse isti posao.
Samo sto nasi izuvaju sa cenama... ja sam skoro (u Austriji) kupio novi Ultra WP-100 za 62e mislim. Evo bas sad gledam trenutna cena mu je 65e. I prezadovoljan sam sa WP-100Pa sta znam ja imam klasicni ovaj sa masazom desni i u fazonu sam najbolje bacenih 14k ikada.... Ne perfektno ali zaista solidno ocisti sve prostore....mng gotivnije od konca i cetkice mada gde interdentalna prodje... Tu bakterije ne rastu.
Oralni tusevi su super. Moja kojststacija je da i ovi koji su i po 5x jeftiniji rade posao 99% isto kao Waterpik.Pa sta znam ja imam klasicni ovaj sa masazom desni i u fazonu sam najbolje bacenih 14k ikada.... Ne perfektno ali zaista solidno ocisti sve prostore....mng gotivnije od konca i cetkice mada gde interdentalna prodje... Tu bakterije ne rastu.
I ja sam uzeo taj neki za tipa 30e sa aliexpressa, ali posle par dana koriscenja sam se smorio, konac mi ipak mnogo brzi i prakticniji za koriscenje.Ja imam neki xiaomi mislim da je onaj iz miija serije, na baterije, uvek sam bio skeptik kako ce to da radi na baterije...
bilo mi prvo krivo sto nisma uzeo stacionarni uredjaj...
Ali uredjajem sam prezadovoljan, i jak je a bateriju zaboravim kada punim, nije mi se nikada desilo da je prazan a svakodnevno koristim.
Wp 600 sam uzeo ima vec neko vreme.Msm da je razlika samo u boji jedni su crni drugo beli ali neka me neko demantuje.
Kod mene je suprotnoI ja sam uzeo taj neki za tipa 30e sa aliexpressa, ali posle par dana koriscenja sam se smorio, konac mi ipak mnogo brzi i prakticniji za koriscenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari