A osećaj četkica + konac VS čektica + waterpick?
Dosta ljudi koristi četkica, pa WP, uključujući i mog stomatologa, ali meni je logično WP, pa četkica.A osećaj četkica + konac VS čektica + waterpick?
Zubar mi reče, mlađi čo'ek, da je njemu lično bolje četkica + konac. Ali da je osećaj vrlo subjektivan.A osećaj četkica + konac VS čektica + waterpick?
Mobilni ako ćeš da ga nosiš sa sobom. Mobilni se češće dopunjuje.Ljudi a mobilni vs staticni ili bazni kakogod da se zove??? Narocito bi bilo fino kad bi se javio neko ko je koristio oba da kaze stavsu prednosti i mane?
Lavabo mi je ukljesten u cosetu do njega tus kabina tako da kapiram da ne znam ni gde bih montirao ono cudo, ali eto... Ako neko kazw da je staticni drasticno bolji mozda bih pojurio neku policu i slicno pa bih drzao pored....
Godinama sam koristio taj Braun/OralB, i problem zapusavanja (zbog kamenca) sam rešavao tako da nakon svakog pranja zuba, u rezervoar uspem malo destilovane vode (držim je kupatilu, u maloj plastičnoj flašici), i pustim da se dest. voda progura kroz pumpu i prskalicu. Količina 1-2 supene kašike je dosta. Od tada se više nikada prskalica nije začepila.imam braun oral b kombo waterpik plus četkica...bar meni se prskalice na waterpiku dosta često zapušavaju...uspem da to produvam tako što razmutim limuntus u posudi i pustim da to izbaci, ali nekako se zbog loše vode ponovo zapuši relativno brzo...ne znam šta bih još mogao da uradim da to zapušavanje smanjim? dakle, prska on, ali umesto onog raspršujućeg mlaza dobijem koncentrisani mlaz u jednoj tački koji se vrti okolo, što nije onda baš efikasno da očisti kako valja...
usput, zna li neko gde mogu da se kupe braun oral b rezervne prskalice, gde god pitam gledaju me belo?
Da da... Najvece zlo covecanstva 🤣🤣🤣🤦🏻Kako se menjaju baterije na tim čudima?
Električne četkice su "zlo" po prirodu. Većina ih baca ili menja čim izdahnu baterije jer su 99% integrisane.
Jasno za wp, nego sam mislio na taj nastavak za dzepove, posto se lomim izmedju bezicnog i staticnog modela? Ako taj nastavak vredi mozda da ipak bude taj kilavi model, ako jok... Da teram s bezicnim jer sem veceg rezervoara.... Obaj kilavi i nema neku prednost...WP? Vredi i te kako, i po utiscima ljudi, i po preporukama stomatologa.
Kilavi sada ide uz 6, bezicni uz 4 nastavka... Kilavi valjda ima taj deo za dzepove i deo u obliku cetkice... Ako mozes pitaj 😊Ja koristim kilavi, kako kažeš, već godinama, samo sa standardnim nastavkom (sad vidim da idu dva? pre je išao samo jedan, dole sa slike).
Bežični koriste ljudi u mom okruženju, pa mogu da pitam.
Pogledajte prilog 346435
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari