Šta je novo?

Pametni uređaji Watch preporuka

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

pedja9

Cenjen
Učlanjen(a)
19.12.2010
Poena
195
Pozdrav. Hoće otac da kupi neki sat jer je čuo kako mere otkucaje,pritisak,i tako te zezancije.

E sad, vozi bicikl i trči tako da kapiram da ima i te neke opcije za sport, da mi preporučite neke oko 150e ili max max 200e a da su okej

I Huawei nesto licno preferiram a i huaawei je telefon tako da

Ako je otac biciklista kupi mu Garmina, ili neki koji podrzava Ant+ (wahoo, suunto, polar)
Huawei nije sportski sat.

Poslednja izmena:
За те паре од Хуавеја може watch fit 2,или можда GT2 Pro ако воли изглед класичних сатова са добром израдом, али код Хуавеја ниећје дозвољено мерење притиска за нашу земљу.
@bakara GT је спортски сат, мислим, то му је главна намена само што је класичног изгледа...

Kako ne meri pritisak, ne moze da se zaobidje ta zabrana nekako?

I da li su uopste tačne te zezancije koje mere kiseonik u krvi, pritisak, otkucaje itd... Ne znam ni sta sve moze da meri

Kako ne meri pritisak, ne moze da se zaobidje ta zabrana nekako?

I da li su uopste tačne te zezancije koje mere kiseonik u krvi, pritisak, otkucaje itd... Ne znam ni sta sve moze da meri
Ne može... Huawei generalno ima problema sa EU i USA nažalost. Da bi to funkcionisalo moraju da dobiju neke sertifikate, koje zbog sankcija ne mogu da dobiju. Tako npr. ja imam GT2 Pro koji ima NFC ugrađen ali ne možeš ništa sa njim da uradiš (plaćanja) jer nije sertifikovan nigde van Kine.
Inače mogu da preporučim GT2 Pro za tvoj ćaleta pošto je kvalitetan sat (titanijumsko kućište + safirno staklo) a to matorci vole. Oni ne vole da menjaju tehniku, tako da ovo može da bude dugotrajno rešenje.
Nema senzor za pritisak, a i retko koji sat to ima... Koliko znam, oni koji imaju nisu baš najtačniji ;)

Imam Galaxy Watch 5 i za njega treba da se moduje aplikacija za Pritisak i EKG (i na telefonu i na satu) da bi bilo dozvoljeno i za nasu zemlju. I mislim da to sve moze samo da radi kad je povezan na Samsung telefon.

GT2 Pro i da ne razmislja, Odlicna izrada, na ruci izgleda jako lepo kao klasican sat, baterija minimum 10 dana i ima sve sto mu treba da prati sportsku aktivnost kojom se bavi. Kao bonus su notifikacije i mogucnost pricanja preko sata tj da se javi na poziv koji je stigao na telefon. Samsung satove u ovom kontekstu bi zaobisao. Doooosta losija baterija, po meni i izgled a ono u cemo je Samsung bolji (Wear OS i mogucnost instaliranja kojekakvih aplikacija) njemu nista ne znaci,

Inace ni jedan sat koji nudi merenje pritiska ne meri isti kako treba niti sat to realno i moze. Zna se kako se meri pritisak i da je samo merenje istog najtacnije ako se meri sto blize srcu tj na podlaktici.

Pfff da je android mnogo lakse bi bilo.
Ako je iphone onda apple watch.
Ja sam npr juce ceo dan trazio neki sat, i na kraju zaboravim da ne moze na ios svaki i onda sam odlucio da cekam septembar kad izlazi nova serija apple satova, da ne uzimam sad staru generaciju.

Pfff da je android mnogo lakse bi bilo.
Ako je iphone onda apple watch.
Ja sam npr juce ceo dan trazio neki sat, i na kraju zaboravim da ne moze na ios svaki i onda sam odlucio da cekam septembar kad izlazi nova serija apple satova, da ne uzimam sad staru generaciju.
Koji to sat ne moze da se poveze na iphone ?

GT2 Pro radi savršeno na iPhone 14 Pro. Odličan sat btw, nakon dvije godine i dalje baterija kida.

Nazad
Vrh Dno