Šta je novo?

Warhammer Online - igrači iz Srbije (a i šire)

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Pre nego što počnem, da kažem da znam da već postoji jedna tema o ovoj igri, ali ovde ne nameravam da govorim o aspektima te igre već o našim igračima. Da se te dve stvari ne bi mešale i pravile brljotine, otvorio sam novu temu ;)

Ako igrate WAR i ako hoćete da pokrenemo nešto zajedno, napišite na kojim ste serverima i u kom taboru, pa da vidimo šta dalje. ;) Video sam dosta ex-yu igrača po raznim serverima, ali su raštrkani na sve strane.

Ja na Karak Azgalu imam dosta likova sa Order strane, a na Karag 8 Peaks serveru imam par početnih destro altova.

Ima li vas još? :)

Na Bureku ima jedan na K8P koji ima 3 lika. Jednog High Elf Tanka*valjda Swordmaster klasa), jednog Dwarf Engeneera i jednog Witch Huntera koji mu je sada main.

Na Karak 8 peaksu

Neobee 40/42 WE
Zwerko 19/19 Chosen
Steellhart 19/19 Dok
Sicko 18/17 Shaman

Poslednja izmena:
Karak Azgal - Bensedin (IB lvl 40), Vatrenna (BW lvl 33), Vladimirijus (WP lvl 29), Plotunka (Engie lvl 20) i još neka alt sića u T1

K8P - Valkyre (WE lvl 14), Hemogoblin (Shaman lvl 12), Radovan (SH lvl 12)

Burlok - Grumdi(RP lvl 25)-main
Onaj neki orvr, mountin - ib lvl 18
Karak norn- Kobas(en lvl 10) sa ovim trenutno igram

karak azgal (mislim da je to ime, onaj core server) WH lvl35, sermon
eltharion - black guard lvl28
i jos imam par likova, na istim serverima, cisto onako da probam, nisam isao dalje od lvl3-4 :)

Karag Azgal BW Distaltza lvl10
Bez guilda, trenutno u potrazi za jednim casual, finim guildom. Sve preporuke su dobrodosle.

Pozvaću te ja u Radiant Knights kod sebe ;)

Hvala mnogo :)

Ja igram isto msm da je English server ili tako ness,ali free trail je,valjda ce da izadju Private serveri :banana:

Hahaha, koji si ti pobednik. Gde si bre nashao ovu temu?
Nece biti Private serveri, oni su kvalitetni samo kada je WoW u pitanju.

Nazad
Vrh Dno