Nightbringer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2007
- Poena
- 319
šta je bilo da ovom igrom, u najavi je delovala obećavajuće? jel igra to neko još uvek? jel vredi kupovati? ili čekati optimizaciju Star treka-a?
šta je bilo da ovom igrom, u najavi je delovala obećavajuće? jel igra to neko još uvek? jel vredi kupovati? ili čekati optimizaciju Star treka-a?
OK Roboto.
imaš da preporučiš neku gildu? jel ima neka domaća![]()
Roboto, ajde pruži još malo više informacija za nas koji bi možda sada po prvi put igrali ovo. Koliko ima smisla počinjati sada kad su ljudi na serverima već svi visokog nivoa? Koliko se brzo leveluje? Kada kažeš nema grinda, na šta misliš? Kakva je situacija sa botovima, varanjem, i sl. Ima li laga, naročito u većim bitkama? Gde su serveri? Kako su rešili raniji problem sa neizbalansiranosću dve strane?
Igra prema Xfire listi (koja je prilično pouzdana) nema nešto mnogo igrača, opada li broj ili raste?
Jedini način na koji ja mogu u Beogradu da platim je preko onih kartica za 60 dana. One su oko 2750 din. Laguje samo kada ima ekstremno mnogo igrača, ali u T1, T2 i T3, kao i u scenarijima nikada nije bilo laga.
Super je igra, skroz opuštena. Jedina gde imam milion altova i gde me je baš briga za neko ekstremno napredovanje jer je zanimljivo da se igra od početka do kraja sa svim klasama.
jedini problem je i dalje sto je pvp bez poente, zabavno jeste, ali dosadi posle, jednostavno pvp nema nikakav cilj
doduse mislim da je to problem sa svakom mmo igrom ako se igra posle evetako da ko nije igrao eve, sigurno ce vise uzivati od mene
![]()
ok to za zamak, ali nema neke politike, drame, ne mozes da pravis svoju imperiju... mada kazem, moguce da ja sve mmo igre gledam kroz neku eve online prizmu![]()
Imaš po centru Beograda gde hoćeš. Sve radnje koje prodaju igre mislim da imaju i WAR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari