Šta je novo?

Warhammer 40,000: Space Marine

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Shooter sa izvodjenjem iz treceg lica koji je jos uvek u ranoj fazi i dosta podseca na GoW...

40k3abj7.jpg

The watchful internet has spotted what appears to be in-game footage of a new third-person shooter set in the Warhammer 40,000 universe, to which THQ holds the exclusive licence.

Subtitled Space Marine, the action is dark, splattered with gore, and based on the idea of "intimate brutality", according to (apparently) developer commentary during the video. This means that ranged combat only really exists to narrow the gap before main-hand swords can be drawn.

Footage is captured from an Xbox 360 build, and begins in a dark and gothic-inspired interior, littered with runty baddies dispatched quickly and brutally by our chunky space marine hero.

Presentation is rather similar to Gears of War, both from the third-person viewpoint and slow-motion, cinematic melee deaths. There's no apparent cover mechanic, mind you.

Anyway, our marine eventually ends up outside in a futuristic cityscape, facing Chaos troops as large as himself and with melee weapons of their own.

Action culminates with a face-off against some kind of enemy leader, where action swaps to a first-person boxing-style mini-game, the loser of which has his head shot off and body tossed away.

The video "leak" comes just days after job adverts on THQ's Australian website (see Kotaku) pointed to the development of a "brutal", next-generation Warhammer 40,000 videogame.

THQ has been contacted for comment on all of the above.
IZVOR

Published by: THQ
Developed by: ???
Genre: Shooter
Release Date: ???
Also Avaliable On: XBox 360, PS3

Gameplay Video

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mbjbbzOrCIg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mbjbbzOrCIg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ne deluje mi zanimljivo. Još jedan naslov koji se oslanja na brend (staru slavu), grafiku i efekte, a nikako na priču i atmosferu.

Poslednja izmena:
ne deluje mi zanimljivo. Još jedan naslov koji se oslanja na brend (staru slavu), grafiku i efekte, a nikako na priču i atmosferu.

kako bre wh40k nema pricu? :) ccc
i ako se drze toga, bice i atmosfera odlicna

da wh40k ne valja, ne bi ga valjda i blizzard krao za starcraft ;)

Pogrešno si me razumeo... Warhammer u kompletu (i 40K i original) ima sjajnu priču, ja sam totalni zaluđenik bio i za board game i bitke, i sve kasnije igre, ali ova igra... ova implementacija deluje da nema ništa. Kao da je cela ta dobra priča samo maska za dosadnu igru. Sve se svodi na fatality poteze i debilno trčanje u krug oko protivnika. Izgledaće to kao WH40K, ali će biti dosadno, konzolaški (u starom lošem smislu) i blještavo grafički. Ljudi će se naložiti kako sve to izgleda, pokrenuće je par puta i deinstaliraće je jer mi deluje da ih ništa, sem eventualno dosade, neće vući da je pređu.

To ja mislim da će da se desi i jako bih voleo kada to ne bi bilo tako. Definitivno ću je skinuti da je probam kao WH fan i nadam se da je ovo prikazana neka rana beta.

Jovyland je napisao(la):
Ocekujem isto, a nadam se suprotnom.

Poslednja izmena:
Ovo obecava (s`obzirom da od novijih shootera i ne ocekujem previse) , jedino mi se ne dopada sto je iz 3-ceg lica

valjda ce pokrati josh neke fazone iz gow-a pa da ima opravdanje sto je u trecem licu

edit: mada koliko sam ja skapirao ovo je neki kao procureli snimak iz teshke alfa faze i da ima josh podosta da se radi na igri

Poslednja izmena:
Тешко да могу да погреше много, када се узме у обзир мрачна атмосфера Warhammer-а са фокусом на бруталним крвавим борбе прса у прса моторним тестерама и предимензионираним пушкама, са додатком доста завршнох потеза, има ли шта боље :D.

Мислим да је део од кога највише зависи, да ли ће игра ваљати или не, механика саме борбе. Ако то упрскају неће им помоћи никаква фенси графика.

Hmmmm, igra ne izlazi za PC, cemu onda ova tema? :trust:

To je bilo tada. Promenili su razvojni tim, sada na igri radi Relic. Ništa logičnije nego da tim koji pravi skoro isključivo strategije pravi GeOW meets GOW in WH40K igru, amirite? Okušali su se jednom sa nečim sličnim, The Outfit je bio teh fail, što se moglo i očekivati kada PC razvojni tim pravi WWII smaračinu, pardon akciju, konzolnu ekslkluzivu.

Elem i dakle. Ovaj novi Relicov Space Marine je konzolna ekskluziva. Pogledajte skorašnje intervjue i izjave. Zaključili su da God of War igra jednostavno ne može da dobro funkcioniše na PC, da akcione igre jednostavno ne leže platformi, a i da bi višeplatformskim razvojem igra jako izgubila na kvalitetu ako bi bila prebačena na PC.

Nađoh citat.
One thing it's not doing though is a PC version, and Dunn gives the impression that in the same way THQ didn't feel Dawn of War was a good enough fit for console to warrant a port, it doesn't see Space Marine as a game fit for PC. "It's like, if God of War was on the PC, what kind of an experience would that be?" says Dunn. "And I think it's our idea that it wouldn't be the ideal experience. You could probably make it work, but it's not where the beat is and where the strength of the platform is, so instead of washing the game out so it's appropriate for multiple platforms, it's about building the game to the specific platforms that we want."

Eto, svi koji ste igrali DMC4 na PC, ili neku igru sličnog tipa u davnim devedestim dok su se još pravile igre tog tipa kao primarno PC igre, grešite i to ste u stvari samo sanjali.

Bilo ili ne na PC-u, paljevina je, igrao bih:p

Ne mogu da vidim video, ali koliko provaljujem iz vashih postova niste previshe odushevljni.
Ja bi ga mozda probao u zavisnosti od Combat Engine-a, ali ovako, mozda samo ako se setim da probam to kad budem otishao kod druga u knjazevcu koji ima box.

One thing it's not doing though is a PC version, and Dunn gives the impression that in the same way THQ didn't feel Dawn of War was a good enough fit for console to warrant a port, it doesn't see Space Marine as a game fit for PC. "It's like, if God of War was on the PC, what kind of an experience would that be?" says Dunn. "And I think it's our idea that it wouldn't be the ideal experience. You could probably make it work, but it's not where the beat is and where the strength of the platform is, so instead of washing the game out so it's appropriate for multiple platforms, it's about building the game to the specific platforms that we want."

Ljudskoj gluposti nikad kraja! I valjda je logicno da Dawn of War nije za konzole. I sta ce nam ovo na PC-u :)

inace negde sma video da se ovo sada reklamira kao akcioni rpg za konzole

ne deluje nista impresivno, kao zumiran dow , a to nije nista dobro

Poslednja izmena:
Iako se slazem sa vecinom da ovo ne treba da se pravi za PC ipak bi hteo da igram 3rd person kao Assault marine :p

Tja, kada sam mogao da igram Warhammer 40k Fire Warrior i da uživam u njemu, ovo mi sigurno neće teško pasti :)

Jedva čekam!

Nadam se da ce biti ove igre za PC. Gde moze WH40K da bude los?! :D

jedina mana koliko sam video je sto su strumfovi (aka ultramarinci) glavni akteri :)

Obozavam Warhammer univerzum (mogo bi rec da mi je omiljena igra iz ove fransize Warhammer 40000: Dark Crusade) ,ali me je rastuzilo sto ne izlazi za PC medjutim http://pcplay.hr/modules.php?r=16&id=1212 :smoke: jos jedna potvrda :)

Poslednja izmena:
lol koja makljaza
[youtube]umYzAM1JVKs[/youtube]

Nazad
Vrh Dno