Šta je novo?

Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault

Ahahah, kako su smesne ove mrcine iz Imperijalne garde! :)
Definitivno ne gine original i odvaljivanje u multiju :smoke:

Konacno exp. dugos e cekalo na njega :trust: S obzirom da se odavno proculo da ce biti dosta expanzija.
Gotovo je sa MMO-om, dolazi novi talas dobrih single p. igara :D

Kakvih crnih single igara? :)
Ovo se cepa u multiju svako vece...a single traje 10 misija koje se obrnu za dan...

Jeste kampanja kratka, ali je odlicna. Jedva cekam ekspanziju.

Heh i ja bi rado igrao u multiju ali tesko je naci pravu ekipu za multi.

Yey, samo sto ne uvedu jos rasa, ocu Tyranide i Dark eldare (Tau-e i Nekrone ko sisa)
Igrao sam ovo u miltipalyeru dosta(Orc, najteza rasa za kontrolu i razvoj ali i najbolja za ludu zabavu) ali brzo ostao bez ekipe za to. Niko vise ne igra a ja sam sve zaboravio koliko ne igram :(
Onace one velike mrcine su Ogryn-i. Nose oruzija za laka vozila i imaju tone healtha ali nikakav oklop. Nalaze se u skopu iskljucivo Imperijalne Garde. I bas me zanima oce li imperijalna garda imati svoje podele (Steel Legion, Valhalla guards, Pretorian savages itd su prilicno razlicite armije. na primer pretorianci ne gube moral gubitkom vodja i nemaju tesko naoruzanje sem stacionarnih masinki/topova. Inace imaju snajpere i oruzije za bliku borbu. Sa druge strane majstori su kamuflaze)

Nema Dark Eldara, nema Nekrona (koje bih ja licno najvise voleo), samo Imperijalna garda. Inace ne vidim znacaj podele na frakcije, za potrebe igre razlike medju frakcijama (koje "kao" postoje i u originalu) su svedene na kozmetiku, tj. da li je slem crven ili beo). I ja bih voleo da su uvedene neke specificnosti (npr. da Crna legija koja sluzi jednog boga haosa prinosi zrtve a da Sinovi Horusa koji sluze drugog boga dobijaju bonus sto brze ubiju neprijatelja i tako to...) ali ne verujem da ce ih biti, tj. bice ih ali ce ponovo biti kozmeticke.

Da, da, pojavio se.
Prvi review - 8.5 na IGN-u
http://pc.ign.com/articles/652/652246p1.html

Ovaj put postoje 2 kampanje, 1 za stranu reda (u kojoj se vode Eldari i Imperijalna Garda) i stranu Haosa u kojoj se vode Chaos i Orkovi.
Ono sto je veoma intrigantno - mozete da birate u svakoj misiji koju cete fakciju voditi (npr. ako igrate Order campaign, mozete da birate cak i u samoj misiji da li cete voditi Imperijalnu gardu ili Eldare), a neretko cete voditi obe.

Ono sto me brine za multi jeste to sto je Imperijalna garda totalno defanzivno orijentisana i sto za svaki iole pomisljaj na ofanzivu mora proci mnogo vremena. Pored toga moral im je jako nizak i kazu da su to regulisali time sto moze da se doda Komesar ( :d ) koji cak moze da ubije 1 vojnika da bi boostovao moral ( :d ) ali bojim se da u fast-paced multipleju kakav je Dawn Of War to jednostavno nece ici.
Mozda ce biti dobra frakcija za teamplay, kad se igra vise na vise igraca...

Vrh Dno