Šta je novo?

Warhammer 40,000 : Dawn of War II

Wargear ima na sve strane ali su pretrpavanje rešili tako što se oprema može zamentii za XP poene. :)

To je moglo i u originalu. Nego, zaista su sukobi ubrzani, baš je dobro napravljeno.

Ух сад је тешко човечански на примарх тежини у првом покушају ме опраше на одбрани оног techmarine-а.

Mali savet - instalirajte svakako Games for Windows Live sa diska. Ako imate stariju verziju, a hoćete da importujete stare sejvove, oni će biti nađeni i ponuđeni, ali će nakon svakog učitavanja da se vraća igra u glavni meni.

al je ovde sve sporo posle sc2 :D ne ozbiljno kretanje squadova je pretromo a jos su izgleda i obrzani u odnosu na original.... hmmm

Знаш зашто је реликов систем спорији, зато што игра има тактичке елементе борбе као што су усмеравање наоружања - field of fire, suppresion, заклон, улазак у зграде итд, тенкови имају слабији оклоп од позади, 30 врста артиљерије итд. Све те опције захтевају одређен темпо игре да би могле нормално користити.

Старкрефт нема пола од тога па је гејмплеј симплификован па се може убрзати. Мислим шта је тамо тактика... направи блоб онога, блоб овога и нападни непријатељски блоб :D

Meni je Starcraft prebrz... ne verujem da ću ga ozbiljno igrati.

Јес да су исти жанр, али циљају на тотално различит гејмплеј.

Опрема из прве кампање би користила итекако, до сад у целој кампањи нисам налетео на ваљану опрему за терминаторе.

pojavio se repack igre koji staje na 4 gb... a sta su tacno izbacili ne znam ali ako procitam (posto nije napisano) cu javim ovde!

Обрнух кампању на примарх тежини :D . Последњи бос има 2.000.000 здравља :trust: а пред крај почне да се регенерише толико да се не може убити ничим другим до добро темпираним орбиталним ударом...

razumem ja zasto je ovo drugacije i kako, samo naglasih da sve deluje presporo u jednom momentu a u drugom opsta konfuzija... i razumem sve te takticke aspekte koji su ubacheni ali meni oni uopste ne piju vodu u okruzenju kao sto je ovo, dok mi je u coh-u super bilo

u sc2 i te kako ima takticnosti i to se podrazumeva koriscenjem specijalnih moci jedinica i njihovim kombinovanjem... nema zaklona i rovova ali to u warhameru nikako nije neko trajno resenje u toku celog sukoba kao sto je bilo u coh-u gde je presudno bilo ako je pesadija u zgradi

Да DOW2 је доста мање "тактичан" у односу на COH због блиске борбе, кад крене шибање увелико све се веже у чвор, ал то није хендикеп то је и заштитни знак DOW-а :), комбинација блиске борбе и ватреног оружија. У том смислу више личи на SC2.

Иначе није ни у COH-u трајно решење ставити одред у зграду, две гранате или бацач пламена очисте зграду у секундама, и наравно ту је артиљерија. To је само привремени маневар исто као у DOW2.

al je ovde sve sporo posle sc2 :D ne ozbiljno kretanje squadova je pretromo a jos su izgleda i obrzani u odnosu na original.... hmmm

Kako si ovo dobro rekao!

Ja sam se jedno pola sata tripovo da mi nesto nije u redu sa kompom... squadovi se vuku k'o puzevi i sve generalno izgleda kao slow motion. Pomislio sam da me grafika nesto zeza, ali kada sam posle opleo jednu partiju SC2 video sam da nije problem do kompa, vec je probelm do moje glave, koja je trenutno nastelovana i kalibrisana za SC2. :d.

Poslednja izmena:
Бреди одиграти све од почетка, доста је сад боље урађена кампања, а наставак треба видети са више завршетака.

Hmmm, kazes dosta bolje odradjena kampanja? Meni se cini da je kampanja iz originalnog DOW2 nesto drugacija sada... jesu oni bese nesto menjali u redosledu misija u odnosu na vanilu DOW2 ili se to meni cini. Zanima me posto sam tek sad krenuo da igram originalnu kampanju.

Доста је све брже и има доста више опреме.

Они су мењали кампању у првом делу 2 пута. На самом изласку, 1.0 верзија је имала нешто осакаћену и избаговану кампању, тек су после у првом печу средили редослед мисија како ваља.

Е и мислим да раније није било онакве кише :) у мисијама.

smanjili su broj misija koje se ponavljaju, pogotovo one odbrambene i slicne

Radi li Chaos Rising preko hamachija???Citao sam da igra dozivi crash kada se udje u lan...pa da li su sredili to...inace nisam ni siguran da li moze preko hamacija cak i ako to srede jer je Chaos Rising 2.1 patch...u upustvu se pominje 1.9 patch kao testirani...

Ljudi mala pomoc ...
Igram Chaos Rising,v1.0 i ocu da patchujem na najnoviju verziju,ali sam chitao sve i svasta,neki bug-ovi itd,i sad sam malo zbunjen.Koji patchevi itd? i ako moze link...mnogo hvala

Pozdrav svima. Posedujem originalne DoW II i DoW II Chaos Rising na Steam-u. Imam problem sa tim da su mi performanse blago receno uzasne.
Sa racunarom iz potpisa igra mi redovno kaze da su mi podesavanja previse jaka za hardware, a smanjio sam ih sa ultra na high. Imam 2 prijatelja koji igraju samnom i oni barem 40% brze ucitaju mapu i isto toliko brze izadju iz nje, a i cini mi se da im je FPS podosta bolji od mog.

Svi igramo na 1920x1080, jedan drugar ima Phenom X3 @2,3GHz; 4GB DDR2 RAM; 9800GT dok drugi drugar ima AMD FX4100;8GB DDR3 RAM; Radeon 6850.
Oni imaju samo Dawn of War II dok ja imam i Chaos Rising, a podesavanja su im izmedju Ultra i High.

Bas imam poteskoca sa igrom, recimo za izlazenje iz iste mu treba tridesetak sekundi do jednog celog minuta(pritom se HDD cuje kao da je busilica), a ulazak u mapu za manje od jednog minuta je nemoguca misija. Takodje posto udjem na mapu, svima krene igra dok ja 5-6 sekundi i dalje gledam loading screen, a onda u naredne 10 sekunde mi se promene 2 eventualno 3 frejma i onda tek krece igra sa negde oko 20-30 fps.

Jedini problem koji ja vidim da moze da bude bi bio HDD ili RAM, ali HD Sentinel kaze da je HDD 100% zdrav, dok je RAM rock solid stabilan.

Operativni sistem je pre par dana instaliran Win 7 x64.

Nazad
Vrh Dno