Šta je novo?

Warhammer 40.000: Darktide

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
header.jpg
Igra izlazi uskoro (30.11.2022) i deluje da može biti nešto od nje.

Developer: Fatshark
Publisher: Fatshark
Type: Online Co-op
Release Date: 2022

About The Game
Fight together with your friends against hordes of enemies in this new Warhammer 40,000 experience. From the developers of the best-selling and award-winning co-op action franchise Vermintide, Warhammer 40,000: Darktide is a visceral 4-player co-op action game set in the hive city of Tertium.
In the depths of the hive, the seeds of corruption threaten an overwhelming tide of darkness. A heretical cult known as the Admonition seeks to seize control of the planet Atoma Prime and lay waste to its inhabitants. It is up to you and your allies in the Inquisition to root out the enemy before the city succumbs to Chaos.

Imam Steam kljuc za Betu 14.10 - 16.10.
Sad mi je stigao mejl, ali ne stizem da igram

Ako nekome treba neka mi posalje PM :

1665770729336.png

Jel igra neko Darktide? Ja slabo igram nove igre, ali sam zbog IP-a uzeo ovu i na prvi pogled mi se bas svidja. Vizuelno mi je lepa, kako cisto tehnicki, tako i estetski. Cini mi se da mozda nema previse contenta trenutno, ali kako nemam previse vremena ni to ne smeta. Probao sam nekad davno Vermintide ali me je odbilo sto je bilo previse melee combata(doduse kasnije sam saznao da ima drugih likova koji se fokusiraju na range). Ovde sam uzeo Veteran-a i za sad mi je sasvim fin balans melee i ranged combata i sam combat je satisfying za sad.

Jel igra neko Darktide? Ja slabo igram nove igre, ali sam zbog IP-a uzeo ovu i na prvi pogled mi se bas svidja. Vizuelno mi je lepa, kako cisto tehnicki, tako i estetski. Cini mi se da mozda nema previse contenta trenutno, ali kako nemam previse vremena ni to ne smeta. Probao sam nekad davno Vermintide ali me je odbilo sto je bilo previse melee combata(doduse kasnije sam saznao da ima drugih likova koji se fokusiraju na range). Ovde sam uzeo Veteran-a i za sad mi je sasvim fin balans melee i ranged combata i sam combat je satisfying za sad.
Sutra izlazi zvanično.
Izgleda super ali sam čitao da ima dosta toga da se pegla (serveri, problemi sa bugovima). Bar su to ustisci iz bete. Videćemo kad izadje da li se popravila. Ja ću je najverovatnje igrati pošto će biti na Game Pass-u.

Slazem se da treba jos da se pegla. U dosadasnjih ~4-6 sati igranja mi je kresovala 4 puta. 2 puta na briefing screenu po zavrsenoj misiji, gde na svu srecu su mi svi rewardovi bili sacuvani, jednom u training sobi i jednom u sred misije gde sam provalio da igra nema reconnect opciju sto je po meni bas vazan feature. Drugu je isto kresovala 2 puta za to vreme koje je igrao sa mnom.

Tehnicki jos traje beta, sve sto treba da joj pristupite jeste da kupite igru, a mislim da ima sve do kraja bete mozete zatraziti refund bez obzira na broj sati provedenih igrajuci betu. Takodje progress iz bete ce se prebaciti na igru kad bude "zvanicno launchovala".

"Zvanicno" je izasla igra

Na zalost mogu da potvrdim da igra i dalje povremeno kresuje, ali da sada ima opciju za reconnect na partiju.

Igra li ko, kakvi su vam utisci ?

Nazad
Vrh Dno