Šta je novo?

Warhammer 40,000:Dark Millenium

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
5c4ee8452811435d4a8ee62a8d1412d2.jpg

Jedan zanimljiv MMORPG na vidiku. Za sada je sve u veoma ranoj fazi.
Na E3 su predstavljeni debut trailer kao i intervju u kome se može saznati nešto više o igri.

[YOUTUBE]hHu4Na0lsd0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]zAblPIr3_Go[/YOUTUBE]

Igra ce se najverovatnije pojaviti 2012. i moci ce da se igra sa svim poznatim rasama iz WH40k univerzuma.

WOW 40K

p.s. Mnogo priče je o ovoj igri na Warhammer forumima i po svemu sudeći ovo će biti osrednja igra. Ni najmanje mi se ne sviđa kopiranje WOW stila - ceo ambijent je u tom fazonu.

Poslednja izmena:
ovo ce biti kao WAR samo u 40k svetu, fail :(

pogotovu sto ce biti samo 2 strane, order i destruction
ljudi i eldari (svemirski elfovi, a elfovi i ljudi su uvek zajedno :) )
chaos i orkovi

umesto da svi budu za sebe

a i igra je previse sarena za nesto sto pocinje sa ...in the grim darkness... :)

Poslednja izmena:
Ovaj MMO cu mozda i igrati. Volim WH40k univerzum. :)

I ja volim WH40K, ali ovo je očaj što prikazuju u trejlerima. Nije čak ni eye candy, pa da na to privuče, a to je poslednje što gledam kod igara.

Ja ne ocenjujem igru unapred na osnovu trailera, pogotovu ne onu koja ce izaci za 2 godine. Ko zna sta ce se sve promeniti do tada. :)

Trejler je nebitan ali je razvojni tim itekako bitan. Zapravo to je najbitnija stvar kod MMO igara a ovu razvija Vigil Games, likovi što su napravili Darksiders. Oni nemaju nikakvog iskustva u MMO igrama i najbolje što može ispasti od ovoga jeste simpatična online singlplejer igra sa pretplatom poput Champions Online. MMORPG igre su jako zahtevna kategorija i timovi koji mogu napraviti dobar MMO se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

napisao sam u jednom od proslih postova

po svemu sto se moze naci na netu, ovde ce biti samo dve strane, order i destruction da ih tako nazovemo :) a svako ko bar malo prati wh40k zna da je tamo svako za sebe
tako da ovo za sada najvise deluje kao warhammer online (fantasy warhammer mmo) u wh40k svetu :) nisam bas optimista

edit: a i verujem da ce je dosta ublaziti, pa ce biti neka light, politicki korektna verzija wh40k

Poslednja izmena:
Trejler je nebitan ali je razvojni tim itekako bitan.

+1

Slazem se, zaboravio sam da napisem to. Steta je sto Relic ne radi na igri. Oni su strategije iskidali i dobro su upoznati sa materijom, mozda bi napravili i dobar MMO.

Vrh Dno