Šta je novo?

Warhamer-Dark Crusade problem

BEGINER

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
320
Krenem ja lepo da igram igricu i sve fino radi do izvesnog vremena otprilike u proseku do nekih pola sata-45minuta igre i odjednom me vrati u windows i pokaze mi Warhamer dark crusade exe.eror i imam da posajlem gresku ili ne i ja kad stisnem ne on mi ugasi igricu...Jel imao neko slican problem i jel zna mozda neko kako da resim ovo?P.S.Igricu sam nabavio preko torrenta

Možda ti se nešto pregreva...(grafička...CPU...memorija možda zeza)...proveri temperature i instaliraj najnoviji patch za igru pa onda javi...
Može da bude 100 razloga...budi malo preciznji...

P.S. Meni recimo Dark Crusade radi ko sat... :)

Postoji samo jedan razlog, a to je loš EXE. Skini patch.

Skinuo sam i patch i neke nove modove sa nekog sajta ali nista opet isto...Radi lepo ne koci,i samo odjednom me vrati u windows i to je to...Moram opet ispocetka....Ripper:Imam Sandru i ona mi pokazuje da je sve ok(ploca,procesor,grafika,sve je u fulu)...Nemam pojma,puko sam:mad: ima da reinstaliram windows pa ako me i onda bude nesto zezalo ima da se ubijem:smash:

Aj sad polako...Napiši kompletnu svoju konfiguraciju uključujući i napajanje i koji si patch stavio, verziju drajvera za grafičku, da li je nešto overklokovano pa da razmotrimo sve ko ljudi!
Naravno ako reinstall Win-a ne reši problem! P.S. Da nemaš slučajno Vistu? Možda ona zeza?

Nazad
Vrh Dno