Pa to mi reko komsijin klinac, jer rekli njemu, a njemu opet to ne radi, pa se ja vatam za glavu jer ondak treba da mu turim XP. Dakle za W98 trebaju neki patch-evi i onda radi on-line?Anubis je napisao(la):To ne znam ko ti je rekao alo Warcraft3 radi na 98-ici bez problema na netu tako da ne verujes svakom kada nesto odvali ja sam imao do skora 98-icu i sve je radili supera sada sam presao na XP i isto sve radi OK samo ti trebaju patchevi i crackovi da bi igrao na netu sem ako nemas originalhrkk
Sad sam zvao klinca, uradio je sve sto si naveo ali ne radi. J***s igru kada moram da mu instaliram XP za toXaN je napisao(la):Anube nemas veze....Bilo kako bilo klinac je sigurno skinuo patcheve ali
WC3 u Windowsu 98 puca...il se pojavi eran smrti...onda lepo izbrise shortcut i napravi novi sa dodtkov -bnetd i o5 ga pokrene....Ipak mu ti instaliraj Win XP nema tih problema......
Desi Marko boomMan at arms je napisao(la):Hmm evo i ja malo da se umesam posto sam upucen u problem.
Znaci problem je sledeci.Ivan instalira sve patch-eve, crackove po uputstvu kopira sve one fajlove i jednostavno kad pokusava da pokrene onaj Gateway izadje neki eror tipa nedostaje mu fajl "A required .DDL file, OLEACC.DLL, was not found " or something like that
e sad ja sam u rebusu iz razloga sto se meni ovo nije desavalo mada obrisao sam 1.01b iz drugih razloga.
Originally posted by vlasta
Hvala na komplimentu!teofilovic je napisao(la):Ovo za WC3 da ne radi na netu u Win98.....gluplji si nego sto sam mislio
Pa cini mi se da nismo resili problem, a i Ivan je otisao na moreMan at arms je napisao(la):Pa vlado ja mislim da moze da se nadje taj fajl ali takodje mislim da ti on nista nece pomoci.Sta znam, mislim da je najbolje da se uopste ne instalira taj 1.01b (samo ti kaze da je beta) nego noviji, e sad posto se javljam sa mora nebi znao koji je to tacno patch.
au bedak, nista evo ja sam juce stigao u bg-a tako da ako ti nesto treba javni sevlasta je napisao(la):Pa cini mi se da nismo resili problem, a i Ivan je otisao na more![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari